Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwauto Purmerend Een oldtimer Trouwauto huren voor de meest romantische dag van uw leven?

9 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Trouwauto Purmerend Vraag informatie aan
Dhr. Edwin van Rookhuizen
Purmerend

Uw oldtimer trouwauto huren bij Trouwauto Purmerend

Welkom op Trouwauto Purmerend en alvast onze felicitaties met jullie voorgenomen huwelijk!

Eén van de mooiste dagen uit jullie leven komt steeds dichter bij, jullie hebben namelijk besloten te gaan trouwen. Voor het zover is moet nog het één en ander worden geregeld, bijvoorbeeld het huren van een trouwauto. En dat is nu net iets waarbij Trouwauto Purmerend jullie kan helpen om voor een betaalbare prijs, het tot een onvergetelijke dag te maken.

Wij hebben beschikbaar een paarse Citroën traction uit 1953 een A Ford uit 1931 en een Citroën Traction Avant uit 1952

Onze passie en voorliefde voor klassieke oldtimers delen wij graag met enthousiaste bruidsparen.

Wilt u op de mooiste dag van uw leven een exclusieve trouwauto huren? Bij Trouwauto Purmerend hebben wij een klassieke paarse Citroën traction uit 1953 een Ford oldtimer uit 1931  en een Citroën Traction Avant uit 1952 beschikbaar. De auto’s zijn alleen met chauffeur te huur. Uw chauffeur zal gekleed gaan in de stijl van de auto. De auto kan  worden voorzien van witte zijden boeketten.

Ook voor verjaardagen, jubileums, feesten etc.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor andere evenementen, zoals bijvoorbeeld een verjaardag of jubileum. Mocht de informatie op deze site u nieuwsgierig maken, dan horen wij graag van u.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Gert & Ricarda

Op 11 jan 2024

wat hebben we een onvergetelijke dag gehad. mede dankzij jou edwin was het geweldig. wij kunnen jou iedereen aanbevelen. jij haalde onze zenuwen weg . hielp waar het kon. en met jou mooie auto ( waar we veel complimenten over kregen.) bracht je ons naar elke plek. fotos . lokatie. kerkje enz..... we hadden dit met geen ander willen doen. je bent zon spontane gezellige man. het was perfect. edwin nogmaals bedankt voor alles.

Brenda & Arnold

Op 11 jan 2024

Wat hebben wij samen met jou en Sonja Stengewis een geweldige dag beleefd! Je hebt pracht auto's en bent een super leuk en gezellige chauffeur! Bedankt voor je inzet, wij kijken nog lang terug op een fantastische trouwdag!

Gert & Bordeau

Op 17 jan 2022

Dankzij Edwin hebben wij een onvergetelijke trouwdag gehad, 6 juli 2021, in zijn prachtige witte Citroën. Edwin zijn gastvrijheid, openheid en vriendelijke aanwezigheid zullen wij zeker niet snel vergeten! Een aanrader voor ieder die nog trouwen moet! Edwin, hartelijk bedankt! ;)

Rob & Didy

Op 17 jan 2022

Lieve Edwin, Wat heb jij een enorme bijdrage geleverd aan onze langverwachte mooie dag! We vonden het zo ontzettend jammer dat de dag met jou ophield! Je bent goud waard, zo ontzettend oplettend met details... Zoveel geduld en wat hebben we gelachen met je!

Isabel & Thijmen

Op 13 jan 2020

Een geweldige bruiloft gehad met onze mooie witte trouwauto en charmante chauffeur! Wat een gentlemen! Door de dag heen ook geholpen door hem met kleine dingetjes op de foto locatie en trouw locatie zelf. Veel complimenten van de gasten gehad over "waar we deze leuke chauffeur" gevonden hebben! 1 en al complimenten!

Sandra & Ron

Op 13 jan 2020

Jou vergeten doen we niet!!! En die mooie witte schoonheid al helemaal niet!!! Dankjewel voor deze mooie leuke ervaring die ik zelf dit keer mee mocht maken voor mijn trouwdag. 9-10-2019. Want in die andere topper mocht ik mee rijden met opa oma hun 60e trouwjaar. Ook mijn man Ron heeft echt heerlijk genoten. Niet alleen van mijn verrassing's reactie op de auto, maar ook zeer zeker van jou. Wat maak jij de rit compleet!!! Je bent n topper. Ga zo door en vooral blijven genieten van die 2 oudjes op wielen.

Renate

Op 22 jan 2019

Zowel de Ford A en chauffeur Edwin waren een grote meerwaarde voor onze trouwdag! De rit naar de locatie, de mooie trouwfoto's bij de auto en niet te vergeten de entree die we maakten waren superleuk. Edwin is een zeer prettig, gezellig en behulpzaam persoon. Ook de gasten waren unaniem enthousiast. Niets dan lof!

Marco & Marisa

Op 22 jan 2019

Wij hebben een dagje mogen meerijden in de Citroen Avant Traction (dit betekent ‘vooraandrijving’ hebben we geleerd)… Wat een geweldige auto en wat is Edwin een geweldige kerel! We voelden ons net de koning en koningin bij hem op de achterbank. De service was net als Edwin z’n humor onbetaalbaar, echt een aanrader. Ontzettend bedankt voor een onvergetelijke dag!

Dirk

Op 02 nov 2018

Wat een enthousiasme en wat een schitterende wagen. We hebben ontzettend genoten van de service die Edwin ons heeft gegeven op onze bruiloft. Een aanrader voor iedereen die zijn bruiloft op een onvergetelijke manier wil beginnen. Edwin dank je wel voor een prachtige start van onze bruiloft. Het was super.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation