Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De mooiste trouwauto versiering | Inspiratie

Een trouwauto is een echte eyecatcher op jullie grote dag. Hiermee komen jullie immers aan bij de kerk of het gemeentehuis, en worden jullie naar de feestlocatie gereden. Reden te meer om de auto niet alleen goed te poetsen, maar ook mooi te versieren!


Trouwlint auto

Met linten aan de buitenspiegels, achterbumper of de antenne laten jullie duidelijk zien: dit is een trouwauto! Kies voor een kleur die past bij jullie dag, zoals rood, roze of wit. Let er wel op dat de linten stevig zijn vastgemaakt, zodat je ze niet halverwege kunt verliezen.

Trouwauto versieren met tule

Een grote tule strik op de motorkap maakt het direct duidelijk: dit is een trouwauto! Meestal loopt de strik van de beide buitenspiegels naar het midden van de motorkap. In wit of rood tule ziet dat er prachtig uit.

Auto versiering bloemen

Een mooi bloemstuk in het midden van de motorkap is een echt statement. Wil je het iets subtieler aanpakken? Kies dan voor een bescheiden boeketje bevestigd aan de buitenspiegel. Juist door de eenvoud heel mooi!


Tekst: Daphne Doemges-Engelen


Bloemstuk of bloemendecoratie kiezen voor de trouwauto?

Een feestelijke bloemendecoratie op jullie auto is een mooie traditie. De bloemist kan het maken en aanbrengen van een bloemendecoratie op de auto voor jullie verzorgen, uiteraard in overleg met het autoverhuurbedrijf. LEES MEER...

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation