Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Ikzoekeenmooietrouwauto.nl The most special ride for your beautiful bride

5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Ikzoekeenmooietrouwauto.nl Vraag informatie aan
Dhr. Hans Nieuwveld
Goyergracht Zuid 43
3755 MZ Eemnes

Laat je trouwdag er straks een zijn van prachtige herinneringen. Het is namelijk één van de meest bijzondere dagen van je leven. De bruid in een mooie japon, het boeket in haar hand, de bruidegom in een prachtig kostuum en de familie op z’n best. Daar mag natuurlijk een mooie trouwauto niet bij ontbreken.

VERHUUR INCL. CHAUFFEUR & HOSTESS

Onze Bentley Arnage met zijn prachtig diep donkerblauwe kleur en beige lederen interieur maakt het tot een echte trouwauto. Ingetogen schoonheid, maar wél genoeg flair om jezelf te helpen herinneren aan het feit dat je een Bentley rijdt en daarin bent getrouwd!

Wij verzorgen graag je trouwdag met deze sjieke en statige limousine en zullen jullie als bruidspaar netjes en stipt op tijd begeleiden. Onze ervaren chauffeur en hostess bieden jullie exclusieve service en verzorging op maat.

De Bentley Arnage is op jullie trouwdag de gehele dag speciaal voor jullie beschikbaar. Geen stress, laat je vervoeren in deze automobiel met Britse flair en geniet van deze dag.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Fam. v. A.

Op 30 aug 2022

Beste Margo & Hans, Leuk te horen, dat jullie ook genoten hebben van de trouwerij!! Wij waren en niet in het minst het bruidspaar, ook heel blij met jullie en hebben jullie bijdrage als zeer warm en positief ervaren. Ook hadden wij het gevoel, dat jullie het leuk vonden om te doen en dat het zakelijk aspect nauwelijks een rol speelde. Alles klopte qua timing en werd met heel veel rust en zekerheid uitgevoerd. De meer dan fraaie, onberispelijke Bentley, met bloemen en lint versierd, maakte diepe indruk op bruid en bruidegom. De feestelijke drankjes door jullie aangeboden na de plechtigheid, was ook zo sfeervol en maakte het helemaal compleet. Fam. v. A. Muiderberg

Fam. v.d.V.

Op 30 aug 2022

De keuze voor jullie was de juiste keuze voor onze trouwdag. Van begin tot het einde verliep alles heel relaxt mede door jullie. De auto paste mooi in het gehele decor en de hapjes en de toast met een drankje werden bijzonder door ons gewaardeerd. Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij onze vrienden en kennissen. Nogmaals dank.

Fam. J.

Op 30 aug 2022

Alles snel en netjes geregeld. Afgelopen vrijdag was onze bruiloft. Hans en Margo waren er op tijd. Mooie rit door Hilversum gehad en toen naar het raadhuis, professionele en aardige mensen en uiteraard veel bekijks met deze auto. Voor ons is ikzoekeenmooietrouwato.nl top geweest en zal hen ook zeker aanraden. Fam. J. Hilversum

Fam. v.d.M

Op 22 aug 2022

Het was een fantastische dag, we hebben er inderdaad enorm van genoten! Wat is de auto prachtig! Daarnaast was het enorm prettig en uniek om zulke service erbij te mogen krijgen, om maar wat te noemen; de hulp bij het in/uitstappen, de lekkere hapjes en drankjes en jullie uitmuntende zorg om de juiste bloemen op de auto te plaatsen! Jullie zijn erg toegankelijke en aardige mensen, dat is erg prettig op zo’n belangrijke dag. Daardoor hadden wij in de auto even wat fijne oplaadmomenten. Dat maakte de autoritten helemaal compleet!

Sandra & Corien

Op 22 aug 2022

Ons trouwavontuur begon met een prachtige auto. Keurig werd de deur voor ons open gehouden zodat we achterin deze auto konden plaatsnemen. De rit in en rond Amsterdam was geweldig. Als vorsten werden we naar onze bestemmingen gebracht. Hans was allervriendelijkst en hij verraste ons met lekkernijen. Zoek je een mooie trouwauto dan heb je bij Hans er zeker 1 gevonden.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation