Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwauto & trouwvervoer, wat kost het?

Een mooie trouwauto wil iedereen, maar wat kost trouwvervoer nu eigenlijk? Er zijn heel veel opties mogelijk, ook naast de 'standaard' trouwauto. In deze blog lichten we enkele opties uit, zodat je een globaal idee krijgt welk budget je kunt reserveren voor het trouwvervoer.

Auto huren

De huurprijs van een trouwauto varieert enorm, afhankelijk van welk soort auto je kiest. Het kan beginnen bij een paar honderd euro tot enkele honderden euro's per uur. Sommige aanbieders hanteren een all-in prijs voor het huren van de auto gedurende de dag, anderen werken weer liever met een uurtarief. Dat kan weer uiteenlopen van vijftig euro per uur tot honderd of zelfs tweehonderd euro per uur, afhankelijk van welke auto je kiest.

Tip: kijk eens bij de trouwauto verhuurders op onze website.

Goedkope trouwauto huren

Als je een goedkope trouwauto wil huren, kan je als eerste kijken naar een gangbaar model auto. Is je oog gevallen op een zeer exclusief model waarvan er maar 50 zijn geproduceerd? Dan kun je er van uit gaan dat je de portemonnee mag trekken. Kies je echter voor een auto waarvan er veel in omloop zijn, dan zal de prijs je erg meevallen. Hoe dan ook: er is altijd een trouwauto dat past binnen jullie budget, blijf dus nog even doorzoeken als je niet direct een auto vindt die je aanspreekt (of die binnen je prijscategorie valt).

Trouwauto met chauffeur huren

Bij sommige auto's is het geen optie om zelf te rijden, maar heel vaak kan je hier wel voor kiezen. Toch kiest het bruidspaar vaak voor een chauffeur, omdat het chique staat dat ze worden gereden - en bovendien drinken bruid en bruidegom vaak wel een glaasje op de grote dag zelf. De trouwauto zelf terugbrengen aan het einde van de dag is dan geen optie meer. Bovendien is het best leuk om eens gechauffeurd te worden! Het huren van een trouwauto met chauffeur hoeft wederom niet veel te kosten. Houd rekening met zo'n 50 euro per uur extra voor de chauffeur.

Op onze website vind je trouwauto's met en zonder chauffeur, voor elk budget en elke regio.
Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation