Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwauto in Noord-Holland Alle speciale wensen die u heeft zijn bespreekbaar

17 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Trouwauto in Noord-Holland Vraag informatie aan
Dhr. Sjors Buis
Olympus 99
1693 DS Wervershoof

Welkom bij Trouwauto Mercedes-Benz 170D. Onze oldtimer heeft 4 deuren en comfortabele stoelen om in te zitten. De zorgvuldig gekozen kleurencombinatie zwart met edelweiss geeft een chique en klassieke uitstraling. Wij verhuren onze trouwauto inclusief privé chauffeur om u in stijl te vervoeren naar de door uw gewenste locaties. We verzorgen bruiloften in heel Nederland en België. We proberen er alles aan te doen om u de dag van uw leven te geven. Wij willen ons onderscheiden door een uitstekende service te leveren in combinatie met een aantrekkelijke prijs. 

De prijs wordt op maat gemaakt voor u, aan de hand van de locaties die u wilt bezoeken. Onze totaalprijs is inclusief de huur van de auto, de gereden kilometers, benzinekosten en de chauffeur. U weet waar u aan toe bent, geen verassingen achteraf. En onze prijs is aantrekkelijk! Voor meer informatie kunt u op onze website -https://www.trouwauto-nh.nl- kijken. Neemt u gerust contact met ons op voor verdere vragen.  Uiteraard bent u van harte welkom om de prachtige oldtimer in het echt te komen bekijken. Wij verzorgen naast bruiloft vervoer overigens ook vervoer voor een gala, jubileum of communicant met onze Mercedes-Benz Oldtimer. Alle speciale wensen die u heeft zijn bespreekbaar. Wij proberen met u mee te denken om uw trouwdag onvergetelijk te maken!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


17 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Sandra & Anita

Op 11 sep 2023

Het was een fantastisch geweldige dag voor ons, mede mogelijk gemaakt door onze vrolijke chauffeur sjors. Hij kwam met zijn hele mooie oldtimer, was erg behulpzaam en zorgde voor een vrolijke noot op onze dag. De foto’s zijn ook mooi geworden en zullen we zeker bewaren.

Mark & Sanne

Op 11 sep 2023

Hoi Sjors, Bedankt voor de dienstverlening als chauffeur met jouw mooie Mercedes-Benz Oldtimer. We hebben veel complimenten gekregen over de auto en mede hierdoor een extra mooie dag gehad.

Mark & Gaby

Op 11 sep 2023

Bedankt voor de foto’s en het vervoer in uw mooie auto! Het was een fantastische dag!! Bedankt!

Joris & Merijntje

Op 13 sep 2022

Spontaan besloten wij om op korte termijn te gaan trouwen. Een echte bruiloft is natuurlijk niet compleet zonder echte trouwauto. Sjors en z’n vrouw stonden meteen klaar en zorgde voor een prachtig plaatje. Het enthousiasme bij Sjors is ongekend, z’n trots en passie zijn zichtbaar aanwezig. Daarnaast neemt hij de tijd en maakte hij leuke extra foto’s uit onverwachte hoeken. Sjors, bedankt! Wat een prachtige auto heb je!

Teun & Margreet

Op 13 sep 2022

Sjors heel hartelijk bedankt voor de geweldige auto en professionele begeleiding Onze trouwdag was super Onze dank voor alles!

Fam. Ruegebrink

Op 13 sep 2022

Wij zijn 18-10-2021 getrouwd en hebben daarvoor Sjors met zijn prachtige Mercedes voor ingehuurd om ons een onvergetelijke dag te bezorgen. En dat heeft Sjors dan ook gedaan wat een prachtig mens is dat vol enthousiasme en passie voor zijn mooie auto. Sjors neemt echt de tijd om alles naar wens te kunnen doen en maakt daarbij zelf nog foto’s die u achteraf van hem mag ontvangen. Zelf mijn zoon mocht helpen schakelen en hij nam de tijd om wat mensen die op de bruiloft aanwezig waren op de foto te kunnen laten gaan met zijn mooie auto ! Wij zijn zeer tevreden over alles wat Sjors heeft gedaan en zouden hem zo weer inhuren zodra wij weer een feest of iets dergelijks zouden hebben. Beste mensen Sjors met zijn mooie Mercedes is echt een aanrader wat een belevenis ! Beste Sjors bedankt voor dat u ons een onvergetelijke dag hebt bezorgt en wensen u met u familie het alle beste toe dat heeft u zeker verdient !!!!!!!!!

Stefan & Liza

Op 13 sep 2022

Sjors, bedankt dat je onze chauffeur wilde zijn op onze trouwdag. Geweldig het enthousiasme wat jij als chauffeur meebrengt. En dan die prachtige trouwauto… mooier ga je ze niet vinden. Een aanrader voor ieder bruidspaar!

Tope & Arno

Op 13 sep 2022

Beste Sjors, wat zijn wij blij dat jij ons gisteren hebt gereden en wat een prachtige foto’s! Die auto ook, echt te gek. We hadden niet beter kunnen wensen. Echt ontzettend bedankt voor het mede mogelijk maken van deze onvergetelijke dag! We hopen dat er nog veel bruidsparen mogen genieten van jouw oprechte enthousiasme en humor. Het zorgt ervoor dat iedereen zich op z’n gemak voelt en alles natuurlijk verloopt. Bedankt Sjors!

Patrick & Mireille

Op 13 sep 2022

Wij hebben een onvergetelijke dag gehad. Mede door de auto, Enthousiasme en de mooie foto’s die Sjors heeft gemaakt! Hebben wij mooie herinneringen aan de dag van ons leven! Nogmaals SUPER bedankt!

William & Melissa

Op 13 sep 2022

Een mooie auto en goede service! Was super geregeld!

Sandra & Anita

Op 13 sep 2022

Het was een fantastisch geweldige dag voor ons, mede mogelijk gemaakt door onze vrolijke chauffeur sjors. Hij kwam met zijn hele mooie oldtimer, was erg behulpzaam en zorgde voor een vrolijke noot op onze dag. De foto’s zijn ook mooi geworden en zullen we zeker bewaren.

Marceline

Op 18 aug 2020

Wij wonen in de provincie Zeeland , en Sjors 3uur rijden van ons vandaan en dat was geen enkel probleem! Hij was keurig op tijd en in pak. Mijn man als echte Mercedes liefhebber was erg onder indruk eigenlijk iedereen! Wat een pracht wagen. Sjors is een lieve aardige grappige man! Een geweldige chauffeur. Die ook nog foto's maakt in de auto en tijdens de shoots, wat was dat leuk. Het was een prachtige dag mededankzij Sjors!

Denise

Op 11 sep 2019

Geweldige mooie auto, hoort echt bij een bruidspaar. De chauffeur vervult zijn rol heel leuk en leeft met het bruidspaar en de familie mee. Wij zeggen dan ook tegen alle aanstaande bruidsparen: huur de auto met chauffeur bij Sjors Buis! Dit geeft echt meerwaarde aan een onvergetelijke dag.

Bram & Gea

Op 11 sep 2019

Als echte Mercedes liefhebber heb ik Sjors gevraagd om op onze trouwdag met ons te rijden in zijn Mercedes 170D. Hij was 's morgens keurig op tijd, al had hij een rit van 2 uur achter de rug. Alles liep die dag op rolletjes, zelfs met het opbinden van de bloemen had Sjors geen moeite. We hebben er erg van genoten en hebben complimenten gehad over de mooie trouwauto

Patricia

Op 11 sep 2019

Sjors was met zijn prachtige auto onze chauffeur op onze bruiloft. Zijn auto is prachtig, maar Sjors was ook zeker een aanvulling. Behalve chauffeur is Sjors een gangmaker, denkt hij mee bij het maken van foto's en is hij eigenlijk vanwege zijn ervaring een weddingplanner. Onze dag was fantastisch, mede door de aanwezigheid van Sjors. Heel erg bedankt Sjors, wij vergeten jou nooit meer!

Johnny & Natasja

Op 11 sep 2019

Heel erg bedankt voor jullie geluk wensen, en voor de fantastische dag. De auto was prachtig en Sjors zijn zonnige humeur zou zelfs een regenachtige dag nog op kunnen fleuren. De foto's zijn een kers op de taart want er zitten een paar juweeltjes tussen :-)

Menno en Ilona

Op 24 mar 2019

Zowel auto als chauffeur zijn prima in orde. De auto is supermooi en veert erg fijn, dit is prettig als je als bruid en bruidegom over een drempel gaat. De chauffeur maakt de hele dag foto's die je erbij krijgt. Super!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation