Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Royal Trouwauto Service Zekerheid! Al 15 jaar lang elke reservering feilloos geleverd

5 (8 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Geoffrey Raatgever
Veenendaalkade 6
2547 AR Den Haag

Bij Royal Trouwauto Service beseffen wij hoe belangrijk jullie trouwdag is en dat alles perfect volgens de planning dient te verlopen. Op de dagen dat wij onze exclusieve moderne White Pearl Crystal Shine Chrysler 300C trouwauto moeten leveren zetten wij dubbele wekkers, calculeren wij minimaal 1 uur extra reistijd in en rijden wij met het beste navigatie systeem die ons in geval van files, wegomleidingen etc. direct de mogelijkheid tot een alternatieve route biedt.

Of u onze Exclusieve White Pearl Crystal Shine Chrysler 300C trouwauto in Den Haag wilt huren, Rotterdam, Amsterdam of in Groningen of Maastricht. Wij werken door heel Nederland en zorgen ervoor  dat de auto overal op tijd en in zeer nette staat aanwezig zal zijn

Om de zekerheid betreffende het kunnen leveren van onze trouwauto’s op een maximaal niveau te houden hebben wij in 95% van de reserveringen zelf een tweede identieke White Pearl Crystal Shine Chrysler 300C ter beschikking als back up bruidsauto. Niet voor niets is het zo dat wij een ongeschonden record hebben wat betreft het feilloos leveren van alle reserveringen sinds het bestaan van Royal Trouwauto Service inmiddels alweer 15 succesvolle jaren geleden.

Bekijk website
+4 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Anneke

Op 03 oct 2023

Op 26 mei een mooie trouwdag geweest ook ondanks een hele mooie trouwauto netjes stipt op tijd hele goede service chauffeur netjes gekleed helemaal top dank je wel

Siegiano en Debora

Op 03 oct 2022

Wij waren zeer tevreden met jullie service op onze trouwdag op 8-8-22 . Hij was erg vriendelijk en behulpzaam bedankt voor je bijdrage aan onze top dag.

Rudi

Op 06 oct 2021

Trouwauto gehuurd voor onze trouwdag en wij hebben een topervaring gehad. Bedankt Royal Trouwauto Service!

Ramin

Op 06 oct 2021

Top bedrijf , top service en zeer professioneel!

Agatha

Op 01 oct 2020

Wat een geweldige dag ons huwelijk, en wat een gave prachtige wagen die wij konden huren. Wij kozen voor de Jaguar. Wat hebben wij genoten, Geoffrey is een fijne eerlijke zeer betrouwbare man, die wij dan ook het allerbeste gunnen. Keurig in pak stond onze chauffeur klaar! de wagen was tip-top! inclusief bruidsbloemen en drankjes. Niets is teveel en er werd niet moeilijk gedaan. Tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Echt top, en een aanrader! Geoffrey dank je wel... Gr Fam Islami!

Laura

Op 03 oct 2018

Hele vriendelijke chauffeur, was stipt op tijd en was heel flexibel! Prachtige auto, mooi gepoetst en comfortabel! Wij zijn getrouwd op 30 juni 2018, dus waren erg blij met de airco! Aanrader!!

Mandy

Op 12 aug 2018

Nathalie

Op 05 jul 2018

Ontzettend vriendelijke chauffeur, ruim op tijd en zorgde voor wat drinken tijdens het rijden. Naar het stadhuis, de Kuip en de Erasmusbrug was allemaal geen probleem. Kortom echt een top service

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation