Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Limousine huren, in stijl onderweg

Het vervoer op jullie bruiloft moet hoe dan ook stijlvol en adembenemend en misschien zelfs een tikkeltje overdreven zijn. Er zijn honderden dan wel niet duizenden auto’s te huren voor de bruiloft, maar hebben jullie er ook wel eens aan gedacht aan een limousine huren?

© Stanislav Kachyna | Shutterstock·com

Chique & classy

Een limousine huren lijkt wat overdreven en het klinkt misschien veel te duur, want je zit er maar met z’n tweetjes in. Het is een spectaculair gezicht en je hoeft niet een limousine te huren om er vervolgens ‘maar’ met z’n tweeën in te zitten (hartstikke romantisch, joh!), want je kunt ook je familie en schoonfamilie meenemen. Vooral als je opa en oma moeite hebben met lopen, kun je ze in stijl meenemen. Wedden dat zij nog nooit aan limousine huren hebben gedaan en dat ze dit onvergetelijk vinden?

Types limousine

Een limousine huren kan op heel veel plekken in Nederland. Er zijn stijlvolle, klassieke limousines te huur en je kunt moderne limousines huren. Wil je het lekker een beetje over the top doen, dan kun je ook een Hummer limousine huren. Als dat niet opvalt, weten wij het ook niet meer! Je kunt elke limousine huren die je wil en met of zonder chauffeur. Het rijden van een limousine vergt wel enige specialiteit, dus bij de meeste bedrijven zit de chauffeur er wel bij en kun je dit ook niet veranderen. Als je een limousine gaat huren en er zit een chauffeur bij, dan kun je er vanuit gaan dat deze tiptop gekleed is voor jullie bruiloft en de bijhorende etiquette volgt.

Indeling

De limousines die voor limousine verhuur zijn, zijn meestal speciaal ingericht voor bruidsparen. De bruid kan gemakkelijk in- en uitstappen en heeft ruim voldoende zitplek. Sommige limousines hebben veel ruimte achterin en een romantische setting, met een minibar of andere voorzieningen. Anderen hebben ‘gewoon’ de banken erin (meestal tegenover elkaar) zodat je eventueel nog speciale gasten mee kunt nemen, bijvoorbeeld jullie kinderen. Bij een limousine huren zullen mensen gegarandeerd lang napraten over dit bijzondere trouwvervoer!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation