Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Welke trouwauto kies jij?

Een keuze die vaak wordt overgelaten aan de mannen: de trouwauto. Niet altijd even gemakkelijk, want er bestaan zo veel prachtige trouwauto’s.

Trouwjurk moet natuurlijk wel passen in de trouwauto

Toch moet ‘ie ook een beetje praktisch zijn, want de bruid moet bijvoorbeeld gemakkelijk erin en eruit kunnen met haar jurk.

Trouwvervoer gasten

Ook voor het trouwvervoer van jullie gasten zijn jullie verantwoordelijk. Willen jullie vervoerd worden door een chauffeur in een moderne, stoere bolide en mogen de gasten per huifkar vervoerd worden? Het is een beetje een gekke combinatie, maar de keuze is aan jullie. Het is gewoonlijk om trouwvervoer voor de gasten te regelen. Een oplossing kan zijn om de gehele bruiloft op één locatie te vieren, dan heb je geen trouwvervoer voor je gasten nodig.

Klassieke of moderne trouwauto?

Het leven is niet altijd even gemakkelijk, vooral niet tijdens de voorbereiding van jullie bruiloft. Al die keuzes die er gemaakt moeten worden... Zo ook de cruciale beslissing tussen een klassieke of moderne trouwauto.

Klassieke trouwauto’s hebben veel klasse, uitstraling en sfeer

Nostalgie. Moderne sportauto’s hebben kracht, snelheid en een futuristisch uiterlijk. Ook de elektrische auto’s behoren tegenwoordig tot de moderne trouwauto’s.

Decoratie trouwauto

Decoratie op de trouwauto is minstens net zo belangrijk als de keuze van de trouwauto zelf. Je wil natuurlijk dat de auto prachtig eruit ziet, maar je mag zelf niet verbleken bij de pracht en praal van de trouwauto. Meestal wordt er een stuk op de motorkap gelegd en aan de antenne gehangen, maar je kan ook kleine bloemstukjes aan de handvatten van de auto laten bevestigen.

Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation