Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Showtruckverhuur.nl Op zoek naar stoer trouwvervoer ?

11 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Showtruckverhuur.nl Vraag informatie aan
Dhr. Wim van Kooten
Landelijk

Helemaal weg van een truck op jouw bruiloft ,of wilt u gewoon eens wat anders? Denk dan aan onze Amerikaanse trouwtruck. De dag kan helemaal naar wens ingedeeld worden, waarbij de truck een mooie aanvulling is.

Zelfverzekerd je bruid ophalen:

1. Proefrit met instructies

(Zo'n Amerikaanse showtruck stuurt en schakelt toch net even wat anders dan een Europese truck.)

2. Bruid ophalen

3. Foto's maken op gewenste eigen locatie

4. Vertrek naar gemeentehuis of kerk

Trouwtruck als stoere decoratie bij locatie:

Ook bij de feestzaal kan onze blauwe Peterbilt of onze rode Kenworth bijdragen aan een bijzondere bruiloft. Zo kunnen wij de truck bij de ingang zetten tot alle gasten binnen zijn. De verlichting geeft dit geheel wat extra sfeer. 

Neem contact met ons op voor een onvergetelijke dag!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


11 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

John

Op 01 feb 2023

Zo blij dat ik deze mooie truck als trouwvervoer heb gekozen. Ik wilde graag zelf rijden en heb super goede uitleg gehad. De eigenaar is 1 met de truck. Egt een aanrader!

Angelique

Op 01 feb 2022

hartelijk dank voor een onvergetelijke dag. het was echt super. Dankjewel!!!

Annika

Op 01 feb 2022

Te gek….!!!! Eigenlijk geen woorden ervoor…!! Wat een ervaring!! Een super herinnering….!! Henk dank je wel voor de gezelligheid…!!

Alex

Op 01 feb 2021

Voor mijn moeder een afspraak gemaakt om mijn vader te laten rijden voor hun 50 jarige huwelijksdag. Mijn vader wist dus totaal van niets en werd super verrast dat ie mocht rijden. ochtends vroeg opgewacht met een bakkie koffie in een geweldige garage helemaal Amerikaans ingericht.. Me vader vond het geweldig dat ie mocht rijden. en me moeder ook die kon ook gezellig mee. ze hebben echt genoten .. super dag gehad en zeker aan te raden !! achteraf nog super leuke foto's gehad en een filmpje Wim super bedankt voor deze geweldige dag mijn ouders vonden het geweldig.

Henny

Op 01 feb 2021

Een geweldig bedrijf met schitterende trucks en een leuke ontvangst met een lekkere kop koffie. Wim is erg gezellig en heel geduldig met de uitleg hoe je de truck bestuurd. Mijn man was zeer verrast dat hij dit als cadeau kreeg voor ons 50 jarig huwelijk. Hij vond het super geweldig . Prachtige foto's en video ontvangen ,die door Wim met veel passie worden gemaakt. Zeker een aanrader voor een ieder die graag eens op een van deze prachtige trucks wil rijden. Met onze hartelijke dank aan Wim.We hebben een prachtige ochtend gehad. Misschien komen wij nog wel eens terug

Dennis

Op 06 mar 2019

Afgelopen zaterdag 2 maart 2019 m’n aanstaande vrouw ten huwelijk gevraagd in style.... Wauw, wat een top dag en wat een geweldige machine. Showtruck bedankt voor het mogelijk maken van dit alles. MvG Dennis & Mariel O,ja het antwoord was JAAAAAAA “she said yes”

Janny

Op 05 feb 2019

Vorig jaar de truck gereserveerd voor onze trouwdag op 28 september. Contact verliep erg vlot, snelle en duidelijke reactie. Duidelijke afspraken over de prijs en al heel snel konden we bij de truck komen kijken. 28 september was Wim er de hele dag bij, mijn vriend mocht zelf rijden en Wim hielp als het nodig was. We hadden erg veel bekijks! Het was erg gezellig en ontspannen! Nogmaals heel erg bedankt!

Dennis

Op 07 nov 2018

Een onvergetelijke ervaring om met deze prachtige truck mijn bruid op te halen! 27-10-2018 was de grote dag dat we(Kimberley en ik) elkaar het ja-woord gaven, en deze truck maakte alles compleet! Wim, ontzettend bedankt voor de fantastische dag! Super om te zien en te merken dat je het met veel plezier en passie doet!

Ronald van Dijk

Op 28 aug 2018

Ik heb een superleuke middag gehad.De droom van een kleine jongen ging in vervulling.Je bent een goede instructeur die passie heeft voor zijn vak.Een prachtcadeau waar ik nog lang van na zal genieten. Hartelijke groet, Ronald van Dijk

Ina

Op 27 aug 2018

Wat hebben wij een geweldige dag gehad mede dankzij Wim en zijn Peterbilt. Niks was hem te gek. De fotolocatie waar we dachten niet te kunnen komen met de truck is toch gelukt. Nogmaals ontzettend bedankt voor alles wat je hebt gedaan. 1 woord waanzinnig.

Niels & Linda

Op 27 aug 2018

Als truckerszoon van kinds af aan altijd al willen trouwen met een Amerikaanse truck. zo gezegd zo gedaan, na wat telefonisch contact met Wim werd de verhuur vast gelegd voor onze grote dag. Niemand wist er van af. In alle vroegte hebben we afgesproken voor de nodige instructies 2 uur later het vrouwtje verrast met de showtruck. Het was het hoogtepunt van onze grote dag. Kortom met deze peterbilt ben je een echte eindbaas !! Nogmaals bedankt Niels & Linda.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation