Marc Lange Sieraden A thing of beauty is a joy forever

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Marc Lange Sieraden Vraag informatie aan
Mient 12
1811 NC Alkmaar

Over Marc Lange Sieraden

Marc Lange Sieraden is sinds 2001 gevestigd in hartje Alkmaar. In een sfeervol pand presenteert edelsmidjuwelier Marc Lange samen met zijn team een eigentijdse collectie sieraden en horloges. Zijn stijl is puur en origineel. Hij mixt luxe en vrouwelijkheid met een vleugje brutaliteit. Traditionele edelmetalen als goud, platina en zilver maakt Marc modieus door ze te combineren met bijvoorbeeld titanium en zirkonium. Dat resulteert in herkenbare ontwerpen die in eigen atelier worden ontworpen en gemaakt. Een aantal exclusieve horlogemerken verruimt het assortiment. Natuurlijk verzorgt Marc ook werk in opdracht en repareert, restaureert of verandert hij bestaande creaties.

Sieraden van Marc Lange zijn stijlmakers. In elk ontwerp staat de spanning tussen vorm en materiaal centraal. Hightech metalen als titanium en zirkonium voelen zich thuis bij glanzend goud en sprankelende stenen. Vooral diamanten met een rode, lichtblauwe, bruine of zwarte tint, krijgen alle kans om te schitteren. De collectie bestaat uit ringen, trouwringen, colliers, armbanden, broches, oorsieraden, manchetknopen en dasspelden. De sieraden zijn stuk voor stuk handgemaakt, dus naast speciaal is elk ontwerp ook nog eens uniek.

Trouwringen

Natuurlijk wil je op je trouwdag schitteren als nooit tevoren. Marc helpt je daarbij graag. Want een liefde voor het leven vraagt om een ring voor het leven. Een creatie van zijn hand geeft niet alleen extra glans aan je trouwdag, maar ook aan alle dagen daarna. Een trouwring is tenslotte méér dan een ring. Het is het zichtbare van het onzichtbare: de band tussen twee mensen. Die is uniek. Net als iedere set trouwringen van Marc Lange.

Marc Lange werkt rechtstreeks voor de uiteindelijke drager en kan hierdoor zeer concurrerend werken met eindeloze mogelijkheden.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Annelies

Op 04 oct 2018

Ben zo ontzettend blij met de ring die je voor mij gemaakt hebt. Hij is prachtig!!

Karin

Op 04 oct 2018

Ik kwam met m’n trouwring waar een nieuw stukje ingezet moest worden bij Marc hij bekeek de ring en zei dat kan no problem en had gelijk andere leuke ideeën ermee. Wij kwamen uit rotterdam en waren maar een middag in Alkmaar geen probleem hij maakte mijn ring en heeft er gelijk twee zirkonium aanschuif ringen bijgemaakt kregen een bon om ernaast te lunchen en daarna m’n ring opgehaald met een fles wijn en een leuk boekje over Marc echt waanzinnige service en een topontwerper ben er nog steeds Super blij mee. Kanjer ben je Marc

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation