Welke.nl
Trouwringen

Prachtige ringen uit Flevoland

Onvergetelijke trouwringen Flevoland. Vrouwen en sieraden passen bij elkaar als zout en peper en een vrouw heeft dan ook nooit genoeg sieraden. Bovendien willen we op zo’n bijzondere dag als onze bruiloft helemaal niet aan budget en... 

lees verder

Trouwringen

Laat je inspireren

Zo maak jij je verlovingsring schoon

Als je net verloofd bent, gaan je ogen automatisch tig keer per dag naar die fonkelende ring aan je vinger. Om die ring (en steentjes) zo mooi en fonkelend te houden, moet je ‘m goed verzorgen. Zo doe je dat!

Wie van jullie gaat het aanzoek doen?

Een aanzoek waarbij de vrouw in plaats van de man op één knie gaat komt steeds vaker voor, maar slechts in vijf procent van de gevallen kiest de vrouw ervoor om het aanzoek te doen. Dat ligt grotendeels aan de traditie, maar als je graag wil trouwen, waarom zou je dan wachten tot je liefje het aanzoek doet?

Aanzoek doen op basis van je sterrenbeeld

Wil je de grote vraag stellen aan je liefje, maar zit je verlegen om gave ideeën voor je aanzoek? Check dan eens je sterrenbeeld of die van je partner, want bij elk sterrenbeeld past weer een ander soort aanzoek.

Huwelijksaanzoek? Laat je nooit pushen om ja te zeggen

Iedere relatie kent ups en downs, daar is niets geks aan. Maar wil de een trouwen en de ander (nog) niet, zet die persoon dan nooit onder druk en laat je zelf ook niet onder druk zetten. ‘Ja’ zeggen omdat je denkt dat je geen keuze hebt, is nooit een goed idee.

Trouwring gemakkelijk van je vinger afhalen

We gaan er niet van uit dat je die prachtige ring ooit nog af wil doen, maar in sommige gevallen is het toch even nodig. Bijvoorbeeld wanneer je de ring wil reinigen, of de ring toch iets te klein blijkt en je hem wil laten vergroten. Hoe krijg je de ring gemakkelijk weer af?

Verlovingsring en trouwring mooi combineren

Het zou zonde zijn als je de verlovingsring niet meer kunt dragen zodra je getrouwd bent. Het combineren van je verlovingsring en trouwring zou een ideale optie zijn. Bang dat je handen teveel bling worden? Met deze tips kun je jouw verlovingsring en trouwring stijlvol combineren zonder dat het ‘too much’ wordt.

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation