Welke.nl
Bruidstaart

Bruidstaarten uit Flevoland

Fenomenale bruidstaart Flevoland. Ben jij al een tijdlang op zoek naar een perfecte taart voor op je bruiloft? Kun je deze niet vinden omdat je specifieke eisen hebt en alle bakkers tot nu toe het net niet hebben? 

lees verder

Bruidstaart

Laat je inspireren

Unieke bruidstaart met glazuur versieringen

Ben je op zoek naar een unieke bruidstaart? Eentje die niemand heeft of ooit zal hebben? Kijk dan eens naar de mogelijkheden die je hebt met glazuurversieringen. Daar wordt je taart niet alleen veel lekkerder van, maar ook nog eens heel erg mooi!

Deze kleurrijke bruidstaarten zijn bijna te mooi om te eten

Wil je een bruidskleur die écht opvalt? Kies voor kleur! Natuurlijk moet de taart ook zo lekker zijn dat mensen nóg een stukje willen. Dat betekent: goed voorproeven dus!

Muziek bij het aansnijden van de bruidstaart

Misschien ben je erdoor geobsedeerd, misschien heb je er nog nooit een seconde over nagedacht: muziek bij het aansnijden van de bruidstaart. Het snijden van de bruidstaart is best wel een momentje op je bruiloft, dus daar mag best epic muziek bij!

Tradities aansnijden van de bruidstaart

Na het jawoord is het aansnijden van de bruidstaart. Dat aansnijden doen jullie samen. Er zijn aan het aansnijden ook allerlei tradities verbonden, laat je inspireren...

De bovenste laag van de taart

De traditie schrijft voor dat je de bovenste laag van de trouwtaart niet mag aansnijden, maar in de vriezer moet bewaren.

De mooiste bruidstaarten met bloemen

Voor veel bruidjes is de bruidstaart een item dat ze moeten afvinken van de checklist, maar eigenlijk is dit een ideaal moment om creatief te worden. Bruidstaarten bestaan er in allerlei vormen en smaken en is bij uitstek geschikt om een bruidsthema in door te voeren. Versier ‘m bijvoorbeeld met bloemen!

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation