Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Zo vier je jullie 1e trouwdag

Bijna een jaar getrouwd... Hoe gaan jullie dat vieren? Jullie eerste trouwdag vraagt om een speciaal feestje met veel romantiek. Wist je dat je zelfs je bruiloft opnieuw kunt beleven? De mooiste manieren om je eerste trouwdag te vieren lees je hier. Dream on...

Terug in de tijd

Heb je ook wel eens dat je terug in de tijd wilt, terug naar jullie bruiloft? Zou je graag deze dag nog eens opnieuw willen beleven? Dat kan! Op jullie eerste trouwdag kunnen jullie teruggaan naar de trouwlocatie of naar de plaats waar jullie de geloften hebben uitgewisseld. Als jullie getrouwd zijn in een hotel, kan je zelfs de bruidssuite nog een keertje boeken. Getrouwd in een restaurant? Neem hetzelfde diner als op de bruiloft.

Bewaarde bruidstaart eten

De bovenste laag van de bruidsstaart is bedoeld om te bewaren. Op jullie eerste trouwdag mogen jullie dit samen opeten. Zoek een romantische plek uit om te picknicken en eet daar samen het stuk taart op. Bezoek een strand, een park of een mooie plek in het bos. Koppel dit aan de plek van jullie eerste ontmoeting of van het aanzoek.

Ga op een 2e huwelijksreis

De eerste huwelijksreis hebben jullie achter de rug... But how ‘bout a second honeymoon? Bezoek dezelfde plek als op jullie eerste huwelijksreis en doe dezelfde dingen. Op die manier reizen jullie terug in de tijd naar jullie eerste huwelijksreis en voelen jullie dezelfde nieuwe liefde en verbondenheid.

Luxe avond stappen

De laatste keer dat je mooi werd opgemaakt en in dure kleding werd gestoken, was waarschijnlijk op je bruiloft. Om te vieren dat jullie één jaar getrouwd zijn, kunnen jullie kiezen voor een speciale avond stappen waarbij je compleet gestyled eropuit gaat. Zij wordt opgemaakt en haar haren worden gedaan, hij bezoekt de barbershop en ze zoeken beiden een prachtige nieuwe outfit uit. In de limousine met een glaasje bubbels en genieten maar!

Tatoeages laten zetten

Zijn jullie nog totally in love en willen jullie het eenjarige huwelijk op een spectaculaire wijze vieren? Neem dan samen een tattoo. Het hoeven geen tattoo’s te zijn waarin jullie namen zijn verwerkt als jullie dat niet mooi vinden. Het feit dat jullie zoiets spannends samen doen is al een manier om jullie band nog meer te versterken.


Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation