Welke.nl
Photobooth

Fotohokje op je bruiloft

Een veelgehoord probleem op bruiloften is dat veel mensen niet op de foto worden gezet. Het kan gebeuren, de fotograaf kan niet overal tegelijk zijn en wordt ook maar een aantal uur ingehuurd. Met een fotohokje op je bruiloft kan echter iedereen op de foto ....

lees verder

Photobooth

Laat je inspireren

Photobooth voor je bruiloft

Voor de officiële foto’s wil je natuurlijk gebruik maken van de professionaliteit van een echt fotograaf. Maar daarnaast kun je ook een photobooth huren voor je bruiloftsfeest.

De leukste bruidsspelletjes voor binnen!

Indoor bruiloftsspelletjes horen bij een bruiloft die gevierd wordt in de koudere maanden van het jaar, bij een knisperend haardvuurtje en een lekker drankje in je hand. Laat alle bruiloftsgasten meedoen met deze super leuke indoor bruiloftsspelletjes!

Festival photobooth op je bruiloft!

Maak van je bruiloft een feestje met een festival photobooth! Het decor van het fotohokje is aan te passen op het thema van je bruiloft. Je kunt ook kiezen voor drie verschillende decors, die gedurende de dag veranderen. Zo staan jouw bruiloftsgasten altijd gekleurd op de foto!

Dingen waar bruiloftsgasten niks om geven

Bij het voorbereiden van jullie bruiloft zijn er heel veel keuzes die gemaakt moeten worden. Natuurlijk is het hartstikke leuk om alles tot in de puntjes uit te pluizen, maar mocht je een beetje beslissingsmoe worden, dan kun je de volgende zaken lekker laten zitten...

Leukste ideeën gastenboeken

Als je een gastenboek op de bruiloft neerlegt, hoop je natuurlijk dat veel mensen erin schrijven. Een lief berichtje over de bruiloft of misschien wel een wens voor de toekomst. Een traditioneel idee, maar het kan veel creatiever! Bekijk deze keigave voorbeelden van onze adverteerders maar eens.

De Videozuil

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation