Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Sharingbox Pick a box

5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Sharingbox Vraag informatie aan
Dhr. Rogier Smit
Landelijk

Een unieke fotobooth voor besloten feesten

Geef je binnenkort een feest en wil je er echt een memorabele avond van maken? Probeer eens de sharingbox mini, voor fotoanimaties als nooit tevoren.

Al het plezier wordt op de gevoelige plaat vastgelegd en meteen geprint. Zo maak je ter plekke bijvoorbeeld een compleet fotoalbum of een leuk aandenken voor je gasten.

Onze fotobooth is binnen een paar minuten klaar voor gebruik en je hoeft niet extra te betalen voor het vervoer! Je haalt ‘m gewoon bij ons op, gebruikt ‘m een weekend lang en levert ‘m weer in als het feest is afgelopen.

Heb je liever dat we ‘m komen brengen en voor je klaarzetten? Geen probleem! Ons team helpt je graag.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Anoniem

Op 06 jun 2018

Geweldige aanvulling op een prachtige dag! Onvergetelijke herinneringen vastgelegd

Linda&Jeroen

Op 06 jun 2018

Sharingbox is echt fantastisch! Super makkelijk binnen 1min staat ie, waar je maar wilt. En vervolgens zowel voor jong & oud maximale pret en nog belangrijker: fantastische herinneringen aan een epic dag (bruiloft)! Zeker een dikke aanrader.

Stefan

Op 06 jun 2018

Wij hebben als verrassing voor het bruidspaar afgelopen weekend een sharing box gehuurd. Op vrijdag opgehaald, en vandaag weer teruggebracht. Wat een top ding. De hele dag en avond hebben de gasten van de bruiloft foto's staan maken. De sharing box heeft op verschillende plaatsten gestaan (hij is makkelijk te verplaatsen), zowel in het volle licht als in de donkere feestzaal. OP alle lokaties zijn de foto's van goede kwaliteit. Kinderen vonden het ook fantastisch. Helemaal erg leuk omdat de foto's direct worden geprint, met een leuk ontwerpje er om heen. Het ophalen en de instructies die we daar kregen waren helder, en we zijn goed geholpen. Bediening / opstarten etc werkt prima, iedereen kan het. Deze sharing box heeft een mooie bijdrage geleverd aan een mooie bruiloft:)

Ahmet&Sanne

Op 06 jun 2018

De box was op onze bruiloft echt populair. Hij is zeker goed gebruikt en alle foto's die zijn gemaakt gebruiken wij weer voor in ons trouwalbum. Kortom wij hebben er geen spijt van.

Lara

Op 06 jun 2018

Wij hebben de Sharingbox geboekt op de trouwbeurs in Utrecht. Hier hebben we geen moment spijt van gehad! De Sharingbox was de hit van onze bruiloft, en er zitten meer dan genoeg prints in om de hele dag plezier van te hebben! Eén nadeel is dat de box behoorlijk zwaar is en dat merk je goed als je hem zelf in elkaar moet zetten. Voor ons een groot pluspunt: wij trouwden op zondag en het was geen enkel probleem dat wij de box pas dinsdag zouden terugbrengen. Heel fijn, die flexibiliteit!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation