Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De KameraKast De KameraKast levert de fotobooth met een koffer vol gekke attributen. Hoedjes, brillen, pruiken, snorren, niks is te gek!

8 beoordelingen Beoordeling plaatsen
De KameraKast Vraag informatie aan
Dhr. Jaap Baarends
Landelijk

Yes! Wij hebben de photo booth voor je die je zoekt. Deze fotobooth print je foto’s direct uit, in strips of ansichtkaarten. Het is een belevenis voor jong en oud en een super invulling voor je gastenboek!

Hoe werkt zo'n fotobooth?

De KameraKast is een kast met een camera erin. Je drukt op de knop en de fotobooth telt af (3…2…1) en maakt een foto. Net als in een fotohokje, maar dan zonder het gedoe van een fotohokje. Super simpel, super leuk!

Onze photo booth kenmerkt zich door heeel veel foto’s die gemaakt worden, doordat ie zo simpel en makkelijk te gebruiken is. Bovendien is het design erg uitnodigend. Jong en oud kunnen er mee overweg!

Wat moet je weten

Onbezorgd je mooiste dag vieren, dat is ons doel! Wij regelen het transport met je locatie, de installatie en desgewenst het gastenboek. Wij verhuren zoals we zelf ook zouden willen huren.

Je huurt bij ons zonder tijdslimiet, dus als je al voor je ceremonie wil beginnen met de photobooth, dan zorgen wij dat ie dan klaar staat. We halen 'm pas de volgende dag op, dus je kunt tot diep in de nacht doorgaan!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Wilma

Op 02 jul 2020

Ontzettend goede vondst! Mijn zoon had voor zijn huwelijk iets bedacht voor de invulling van het gastenboek. Alle gasten moesten eerst voor de KameraKast, de foto kon in het gastenboek geplakt worden met een wens/tekst eronder. Het resultaat was verbluffend. De gasten konden er geen genoeg van krijgen om steeds maar weer met een andere uitmonstering op de foto te gaan. We hebben ontzettend gelachen.

Zahra

Op 02 jul 2020

Tijdens onze bruiloft hadden wij de KameraKast staan en owowow, wat een lol en plezier hadden de gasten! Niet alleen de jonge mensen maar juist ook oudere mensen gingen helemaal los met gekke props en pruiken! Fantastisch!!

Bram

Op 02 jul 2020

De KameraKast stond op ons bruiloftsfeest en was een extreem succes! We genieten nog elke dag na van de geweldige foto’s. Het meteen printen voegde een top element toe voor ons gastenboek. En de kwaliteit van de foto’s is erg goed. Al met al, een aanrader op elk feestje!

Willeke

Op 04 jul 2019

De KameraKast is fantastisch! De foto's zijn van een goede kwaliteit en het lokt je gasten uit tot het maken van de meest hilarische foto's! Ik kreeg de foto's niet alleen online aangeleverd maar door de aanwezige printer konden mijn gasten de foto's ook meteen printen en mee naar huis nemen, hoe leuk is het dat jouw feestje nog op hun koelkast hangt als een mooie tastbare herinnering?! Ik zou de KameraKast voor elk feestje aanraden!

Marijke

Op 08 nov 2018

Fantastische foto's aan over gehouden... Daar kan geen fotograaf tegenop! Wat hebben we gelachen van onze foto's! Onbetaalbaar en een echte aanrader voor elk feest!

Steef & Suus

Op 18 jul 2018

Vorig zomer zijn mijn vrouw en ik getrouwd en hebben we De KameraKast ingehuurd voor ons bruiloftsfeest. Dit omdat we het belangrijk vonden dat iedereen op de foto zou staan, maar we ’s middags niet te lang bezig wilden zijn met het maken van groepsfoto’s. Daarnaast waren we op zoek naar een leuke/grappige (lees; hilarische) activiteit voor tijdens de borrel en het feest. De KameraKast paste helemaal in dit plaatje. Om het extra persoonlijk te maken, vroegen wij onze gasten zelf een photo-prob mee te nemen die bij het thema van onze bruiloft paste. Het team van de KameraKast maakten er een supertof frontje met ons logo bij en tadaaa… we hadden meteen een mooi aandenken om de gasten mee naar huis te geven. We waren van tevoren al erg enthousiast over het concept en het heeft ons niet teleurgesteld. Wat hebben we een lol gehad met dat ding! Familie en vrienden samen op de foto (soms wel met z’n twintigen tegelijk!). We bekijken nog steeds regelmatig de foto’s, en elke keer weer zorgt dit voor een ‘geluksmomentje’. Kortom; een blijvende herinnering die ik niet had willen missen tijdens onze bruiloft!

Robert

Op 18 jul 2018

Leuke herinnering voor bruidspaar De kamerakast stond op het trouwfeest van mijn broertje en zijn supermooie bruid. Er zaten leuke accessoires bij en iedereen ging los! Was echt superleuk om te zien. Daarbij werd een fotoboek gevuld met de foto's en een lief/leuk/raar berichtje erbij. Weet zeker dat dit een waardevolle herinnering voor hun zal zijn voor de rest van hun leven!

Paul

Op 18 jul 2018

Fantastisch!!!! Honderden mooie, lieve en vooral gekke foto's gemaakt tijden het drukbezochte huwelijk van mijn dochter. Kan me niet voorstellen dat de bruidsreportage leuker is. Super. Dank hiervoor!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation