Welke.nl
Trouwkoets

Net als vroeger

Een koets met een span paarden ervoor als trouwvervoer; kan het nog romantischer? Veel stalhouderijen hebben mooie, witte bruidskoetsen met een stijlvol geklede koetsier op de bok. Net zoals vroeger in stijl onderweg naar het gemeentehuis en eventueel de kerk.

lees verder

Trouwkoets

Laat je inspireren

Etiquetteregels waaraan Britse royals zich moeten houden

Meghan Markle was voordat ze trouwde met Harry geen Royal, maar heeft zich nu aan veel meer regels te houden dan Prinses Eugenie, terwijl zij natuurlijk vanaf haar geboorte al prinses is. Wil je weten om welke regels het gaat en waarom? Lees dan snel verder!

Trouwkoets huren... magisch momentje van de dag

Een trouwkoets huren brengt iets sprookjesachtigst met zich mee, iets magisch en simpelweg iets prachtigs. Het voegt een extra dimensie toe op de bruiloft. De kans bestaat dat jullie gasten na een jaar zullen vragen wat voor een soort auto jullie ook alweer hadden, maar die koets… die koets vergeten ze nooit meer.

Bruiloft met een trouwkoe(ts)!

Op zoek naar zeer bijzonder trouwvervoer voor jullie bruiloft? Leentje vervoert jullie met trots en in stijl in een prachtige trouwkoets.

Paardenliefhebbers? Trouwkoets onmisbaar!

Ben jij of zijn jullie samen echte paardenliefhebbers? Of je op hoog sportniveau rijdt of hobbymatig paarden houdt, jullie trouwdag is natuurlijk pas compleet als jullie eigen schatjes voor een prachtige koets lopen!

De magie van de witte koets

Een witte koets is heel sprookjesachtig, romantisch en zelfs een beetje magisch. In meer dan één sprookje komt een witte koets voor en daarin worden altijd belangrijke personen vervoerd – prinsen en prinsessen, koningen en koninginnen. Op jouw bruiloft zal je overgaan van prinses naar een koningin – je gaat immers trouwen met jouw droomprins – en daarbij hoort dan ook een witte koets!

Wegdromen in de trouwkoets

Je laten rondrijden in een prachtige koets...even relaxed samen nagenieten en weer verder naar de volgende trouwhappening...wie wil er niet zo’n fantastische ervaring op hun mooiste dag?

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation