Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Heiblumke Horses Uw partner voor onder andere Trouwerijen, Koetsenverhuur, Strijdwagenshows en Groepsuitjes met Friese Paarden.

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Heiblumke Horses Vraag informatie aan
Dhr. Peter Nouwen
De Koningstraat 7
5984 NG Koningslust

Trouwkoets? Te Huur o.a. witte Glaslandauer trouwkoets en onze Victoria Mylord

Witte glaslandauer trouwkoets: Wij hebben ons aanbod voor trouwerijen recentelijk uitgebreid met een witte Glaslandauer trouwkoets met rode bekleding. Deze koets kan volledig open, gedeeltelijk open of geheel dicht gereden worden. Dit rijtuig is dan ook geschikt voor alle weersomstandigheden.

Victoria Mylord: Antieke koets met fluwelen bekleding. De koets kan open of dicht gereden worden. De Victoria Mylord is volledig gerestaureerd. De Victoria Mylord biedt plaats aan bruidspaar met eventueel bruidskinderen. Uitermate geschikt voor trouwerijen, zilveren of gouden bruiloft, jubilarissen en gala's. De koets kan naast een 2-span Friese Paarden ook met een Russische aanspanning gereden worden: 3-span (ook wel´Trojka´ genoemd).

Antieke gerestaureerde boerenwagen: Ideaal voor een boerenbruiloft of als volgkoets. Tevens kan deze boerenwagen naast een 2-span Friese Paarden ook met een Russische aanspanning gereden worden (3-span, ook wel ´Trojka´ genoemd).

Weijmann Wagonette: Geschikt voor groepen: 10-14 personen, Ook geschikt voor trouwerijen, zilveren of gouden bruiloft, jubilarissen, gala's, evenementen etc.

Romeinse Strijdwagen: Volledig nagebouwd en gereconstrueerd uit de Romeinse Oudheid. De strijdwagen wordt gereden met 4 Friese Hengsten, wij kunnen een complete show verzorgen met deze strijdwagen welke u geheel terug brengt naar de tijd van de Romeinen. Compleet met Romeinse soldaten en slavin in authentieke uitrusting van de Pretoriaanse Garde (Keizerlijke Garde) en met Julius Caesar. De Romeinse Strijdwagen is uitermate geschikt als show op uw evenement, zowel binnen als op buiten terrein.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Lennert

Op 14 apr 2022

Enorm leuke rondrit gemaakt. Leuk voor de hele familie!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation