Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Koets met paarden huren bruiloft

Een koets met paarden is natuurlijk hét ultieme sprookjeselement voor jullie bruiloft. Wil je deze huren voor jullie trouwdag? Wij geven je de beste tips.

Koets huren Arnhem


In de gemeente Arnhem zijn diverse aanbieders waar je een koets met paarden kunt huren. Klassiek wit of in prinsessenstijl (roze!): je hoeft het maar te zeggen, de keuze is groot. Wij hebben al het zoekwerk voor jou gedaan.
Lees hier verder voor adressen in Arnhem

Trouwkoets huren in de provincie Utrecht


Trouwen jullie in de provincie Utrecht? Ook dan is het natuurlijk mogelijk om een koets met paarden te huren. Op ons platform vind je de beste adressen! Handig: je ziet direct de reviews per aanbieder.

Ga naar Trouwkoets Provincie Utrecht

Koets voor bruiloft huren Noord-Brabant


In het mooie, landelijke Brabant is het zeker een leuke optie om een koets met paarden te huren voor jullie bruiloft. Diverse stalhouderijen selecteerden hun mooiste paarden die jullie trouwkoets trekken. Check de adressen hier.

Ga naar Trouwkoets huren Brabant

Trouwkoets met paarden huren in de provincie Limburg


Ook in het zuiden van het land kun je als bruidspaar een koets met paarden huren. Of je nu de voorkeur hebt voor sneeuwwitte paarden en dito koets, of juist diepzwarte paarden prachtig vindt passen bij jullie bruiloft: de keuze is ruim.

Ga naar Trouwkoets provincie Limburg

Koets huren Friesland


Wat zullen de trouwfoto’s geweldig worden met die paarden en koets erbij! In Friesland zijn diverse professionele aanbieders waar je koets en paarden kunt huren. Wij selecteerden diverse adressen voor jou.

Ga naar Koets huren Friesland

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation