Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De Sprookjeskoets Sprookjes bestaan niet, maar de sprookjeskoets wel!

5 (9 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Armando Fluit
Landelijk

De Sprookjeskoets

Wij laten u graag zien wat wij wat voor u kunnen betekenen en wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Wij kunnen voor uw vervoer zorgen in onze prachtige authentieke ponykoets. Onze koets beschikt over voldoende ruimte voor zowel volwassenen als kinderen .

De sprookjeskoets is zeer geschikt om bijvoorbeeld uw kind naar communie te brengen, waardoor zij zich een echte prins of prinses zal wanen.

Ook voor uw bruiloften of uw andere speciale gelegenheden is ons rijtuig bijzonder geschikt. Dankzij een twee- of vierspan prachtige pony's en een koetsier in officiële koetsiersuitrusting belooft de Sprookjeskoets op iedereen een diepe indruk na te laten.

Wij verzorgen de Sprookjeskoetsen door heel Nederland maar ook in Belgie.

door deze zeer bijzondere en unieke sprookjeskoetsen maar 2 van in heel europa allebei in ons bezit. deze sprookjeskoetsen maken uw entree op uw bruiloft magisch. 

deze bijzondere sprookjeskoetsen worden getrokken door geen hele grote paarden maar door schimmel(witte) pony's. u vraagt zich natuurlijk zich af! wat is hier bijzonder aan?; pony's zijn kleiner van formaat maar net zo sterk als een paard. het voordeel hiervan is dat veel mensen grote paarden spannend vinden en onze pony's wat handzamer zijn en daardoor er ook minder angst voor is wat een fijnere sfeer creeert bij de fotoshoot en het aanraken van de dieren.

Mocht u na het bekijken van de advertentie interesse hebben, het rijtuig willen bezichtigen of persoonlijk een vraag willen stellen?

In de prijs is dan inbegrepen de tijd die wij nodig hebben om in de ochtend de pony's te wassen, eventueel het geheel op te laden in de vrachtauto en naar de plaats van bestemming te rijden. Daar aangekomen gaan wij alles lossen en de pony's inspannen en rijden dan naar de begin locatie toe. Dan ziet u ons op locatie als wij voor u aan het rijden zijn. Als we bij u klaar zijn gaan we terug naar de vrachtauto en spannen wij de pony's uit en laden wij de koets weer op de auto. Thuis aangekomen worden pony's en koets weer uitgeladen, de pony's verzorgt en de koets en tuigen weer schoongemaakt.
Zoals u kunt begrijpen ziet u ons wellicht maar enkele uren maar zijn wij daar heel wat uren mee bezig. Dat geeft niets want wij doen dat graag voor u.

Bekijk website
+4 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Berry en Marjolein

Op 27 feb 2020

Professionele uitstraling De mensen dachten goed mee met de wensen die wij hadden voor onze speciale dag. Wij konden optimaal genieten van het moment , ze gaven het vertrouwen ons het vertrouwen dat alles tot in de puntjes werd verzorgd. Super fijne ervaring gehad!

Monique

Op 16 feb 2020

Prachtige koetsen, zoals in een sprookje, getrokken door mooie, lieve witte pony's gereden door professionals geven uw dag/gelegenheid dat extra "wow" effect!

Patricia

Op 14 feb 2020

Prachtige koetsen. Geen "plastic fantastic" zoals je ze ook wel eens ziet. Mooie goed verzorgde pony's en professionele koetsiers. Alles keurig verzorgd; kortom echt een AANRADER voor een romantische bruiloft of huwelijksaanzoek. De sprookjeskoets is ook geschikt voor een communie en wordt ook ingezet om zieke kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Mooi initiatief heren !!

Mandy

Op 12 feb 2020

Een waar sprookje ? alle lof voor deze lieve mensen met geweldig leuke pony’s..

Mila

Op 12 feb 2020

Een geweldige ervaring met zulke lieve sprookjes pony's en 2 super ervaren mannen die de Sprookjeskoets berijden! Als ik een cijfer moet geven is dit een 10. Kort om een TOP ervaring, en een aanrader voor iedereen. Dankjewel voor de mooie rit!

Monique Schouten

Op 12 feb 2020

Prachtige koets super lieve en mooie pony's. En hele professionele koetsier en begeleiding. Een super romantische belevenis! Ik zou er zo weer voor kiezen gebruik te maken van de Sprookjeskoets!

Casper

Op 12 feb 2020

blij geweest dat we voor de Sprookjeskoets hebben gekozen hadden er 4 super lieve pony's voor en de jongens waren ook super behulpzaam. deden echt hun best om er onze mooie dag van te maken. gaven tips aan de fotograaf bij de fotoshoot. maar haalden ook de spanning weg bij mij met een grapje en gezelligheid ben niet van plan om nog een keer te gaan trouwen maar anders zou ik zo weer de jongens bellen en mogen ze weer rijden op mijn dag. top jongens nogmaals bedankt

Kelsey

Op 12 feb 2020

Toppunt van romantiek. Professionele en mooie koetsen. Maakt de dag nog magischer.

Wilma

Op 08 nov 2018

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation