Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Witte koets met witte paarden huren | Trouwvervoer bruiloft

Het ultieme prins- en prinsessengevoel krijg je natuurlijk met een witte koets plus witte paarden! Wij delen de beste adressen waar je deze prachtige droom werkelijkheid kunt laten worden.

Soorten koetsen

De ene koets is de andere niet! Er zijn verschillende types. Kijk goed wat bij jullie past. Wordt het een postkoets, arrenslee-koets of toch meer een koets in Assepoester stijl?

Jacob van den Broek

Als sinds 1964 verzorgt Jacob van den Broek trouwvervoer met perfect verzorgde koetsen. Ga je voor spierwitte Gelderse paarden, of toch de gitzwarte Friese paarden?


Ga naar Jacob van den Broek


Stalhouderij Hans Joosen

Stalhouderij Hans Joosen kan door heel Nederland en België jullie trouwvervoer regelen. Je hebt de keus uit verschillende romantische koetsen.


Ga naar Stalhouderij Hans Joosen


De Sprookjeskoets

Met De Sprookjeskoets maak je een onvergetelijke entree op jullie bruiloft dankzij de prachtige authentieke ponykoets. Mét een twee- of vierspan prachtige pony's en een koetsier in officiële koetsiersuitrusting.


Ga naar De Sprookjeskoets


Stalhouderij Vosse

Stalhouderij/Manege Vosse heeft vijftig jaar ervaring en beschikt over diverse rijtuigen: zowel open als gesloten, volgrijtuigen en paardentrams. En natuurlijk is er ook genoeg keus als je specifiek een witte koets zoekt.


Ga naar Stalhouderij VosseTekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation