Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Van Dorp Trouwkoetsen Voor een geslaagde huwelijksdag!

9 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Van Dorp Trouwkoetsen Vraag informatie aan
Mevr. Lisette van Dorp
Zouteveenseweg 7
2636 EG Schipluiden

Trouwen in een koets

De trouwdag, voor u één van de belangrijkste dagen in uw leven.

Die dag vraagt om passend en stijlvol vervoer waarbij alles tot in de puntjes is verzorgd. Een prachtig rijtuig, met schitterende paarden en tuigage, en een ervaren perfect geklede koetsier en palfrenier mogen daar eigenlijk niet aan ontbreken. 

 Een mooie antieke roomwitte trouwkoets is nog altijd een plaatje om te zien. Het bruidsrijtuig vormt altijd een stijlvolle eenheid met de volgrijtuigen voor ouders en genodigden. Alle rijtuigen kunnen met een tweespan of een vierspan paarden worden aangespannen. 

Volgkoetsen

Wat is er leuker dan uw gasten in stijl mee te nemen op deze geweldige dag! Wij beschikken over diverse Jan Pleziers om uw gasten gepast en stijlvol te vervoeren. 

 Onze Jan Pleziers beschikken over 16 zitplaatsen en uiteraard wordt het rijtuig door een schitterend span paarden getrokken. 

 De koetsiers zijn deze dag gekleed in een op elkaar afgestemd tenue. 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Tjietra

Op 09 oct 2023

Een prachtige witte koets getrokken door 2 mooie paarden, wat wil je als bruidspaar nog meer op je trouwdag. De kinderen werden er volledig door verrast en waren er erg blij mee. Alles prima verzorgd, koetsiers ruim op tijd en ook de paarden hadden er zin in ondanks het plotselinge ijzige winterweer

Micha

Op 09 oct 2023

Een zeer geslaagde verrassing voor het verjaardagsfeestje van mijn dochter: een grote koets getrokken door twee bruine paarden met feestelijke pluim bracht ons tussen de weilanden door naar Vlietzicht langs het water. Daar mochten alle kinderen onder het genot van een ijsje even op de bok zitten en met de koetsier op de foto. Het heeft geweldig indruk gemaakt (op ons en alle voorbijgangers), een prachtige herinnering en zeker aan te raden.

Hatice

Op 09 oct 2023

Hoe prachtig is het om op je huwelijk vervoerd te worden met een koets! Het lijkt net een sprookje, alles was goed geregeld, goede service en aardige koetsier. Ze hebben mooie paarden en mooie koetsen. Zeker een aanrader!

Ellen

Op 09 oct 2023

Prachtige paarden en nog mooiere koetsen. Hier maken ze dromen waar!

Peter en Kayleigh

Op 13 oct 2020

Een prachtig span paarden, een romantische trouwkoets, een vriendelijke koetsier en een behulpzame palfrenier, alles piekfijn in orde en dan ook nog trouwen in het pittoreske Maasland maakte onze trouwdag helemaal perfect.

René & Fransisca

Op 15 oct 2019

Lieve allemaal, hierbij wat foto's van onze trouwdag gisteren. Mede dankzij jullie mooie koets, mooie en lieve paarden, goede service en super behulpzame, vriendelijke koetsier en palfrenier hebben wij een onvergetelijke huwelijksdag mogen beleven. Dank u wel!

Joran & Debbie

Op 15 oct 2019

We kijken terug op een geweldige dag en de rit met de koets was absoluut een hoogtepunt! Het was echt genieten, ook met de kap open. Grappig hoeveel enthousiaste en leuke reacties je ineens krijgt van onbekenden als je met een prachtige koets met paarden door hartje Den Haag draaft. Ook waren erg blij met onze koetsiers, die de rit perfect hebben geregeld en ervoor hebben gezorgd dat we helemaal relaxed en trots op onze trouwlocatie aankwamen. Bedankt voor jullie bijdrage aan onze prachtige trouwdag!

Familie de Geus

Op 13 nov 2018

Bedankt voor de onvergetelijke dag die jullie ons bezorgd hebben, het was een droom: koetsen paarden en prachtig weer. Vooral de uit Amerika overgekomen familie heeft de ogen uitgekeken. Kortom een dag om nooit te vergeten.

Ron & Marlies

Op 13 nov 2018

Beste familie van Dorp middels dit berichtje wil ik jullie bedanken voor de fantastische trouwdag die wij hebben mogen beleven. En inderdaad het was de mooiste dag ......... De koets, het volgrijtuig, de paarden en de koetsier alles was tot in de puntjes verzorgd.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation