Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Stalhouderij De Zadelhoff Een speciale dag vraagt om bijzonder vervoer!

15 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Stalhouderij De Zadelhoff Vraag informatie aan
Dhr. Frank Weij
Zandpad 34a
3621 ND Breukelen

Met een authentiek rijtuig van Stalhouderij De Zadelhoff maakt u van de gelegenheid echt iets bijzonders. Sinds 1995 verzorgen wij op een professionele en stijlvolle wijze de verhuur van antieke rijtuigen voor bruiloften, evenementen, jubilea en uitvaarten. 

Voor bruiloften beschikken wij over meerdere sprookjesachtig mooie trouwkoetsen.

Deze kunnen worden aangespannen vanaf tweespan tot een achtspan met postiljon!

Daarnaast kan het gezelschap gebruik maken van een groot aantal stijlvolle volgkoetsen in zowel dichte als open uitvoeringen vanaf 4 personen tot 20 personen.

We zijn 7 dagen in de week, geheel vrijblijvend, in de gelegenheid om u op onze stalhouderij de kwaliteit van onze aanspanningen te laten zien. Graag even een afspraak maken zodat de koetsen ook ter bezichtiging aanwezig zijn.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


15 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Claire

Op 08 jun 2023

Samen met Martin van Stalhouderij De Zadelhoff rijden we ontspannen over ons prachtige eiland Schiermonnikoog. We Trouwen in een koets. Het is mooi, bijzonder, anders. Het is speciaal. Je straalt van het zitten naast de mooiste man in de wereld, je straalt omdat je samen gelukkig bent en dat wil je aan iedereen laten zien. Je bent voor een dag echt een prinses, je trouwt in een koets.

Richard & Tanya

Op 08 jun 2023

Wij zijn terug gekeerd van onze Honeymoon. De gehele dag is fantastisch verlopen en jullie bijdrage heeft daar zeker een groot aandeel in. Wanneer er geschikte documentatie is aangaande beeldmateriaal zullen wij dit aan jullie door sturen om zo andere mensen een net zo mooi moment op de dag te kunnen brengen.

Geert-Jan & Tanja

Op 08 jun 2023

We hebben genoten van de rit met de koets! Na wat stress van het aankleden was de tour een aangename ontspanning en wat ons opviel was dat je zoveel contact met iedereen hebt, zelfs de mensen in de bootjes op de Vecht zwaaiden spontaan. Gisteren was ik even op de Kerkbrink en mensen hadden ons gezien en vonden het ook prachtig! En zo voelden wij ons ook. Wat ons zo opviel aan jullie service is de flexibiliteit van het programma, we hebben z'n 3x gewisseld (i.v.m. braderie in Loenen en het slapen van ons zoontje), dat was heel prettig. Tijdens de toer waren jullie heerlijk relaxed en ook het groeten van de paarden bij aankomst van Nyenrode was een lieve tip! Wij zijn heel dankbaar dit met jullie gedeeld te mogen hebben.

Cor & José

Op 08 jun 2023

We zijn uiterst tevreden en jullie hebben een grote bijdrage geleverd aan de bijzondere dag van onze dochter Gabrielle en schoonzoon Chris. Hun mooiste dromen zijn waargemaakt. De koets met het vierspan overtrof zelfs de droom van onze dochter en ook de hartelijkheid van jullie allemaal was geweldig. Ook wij als ouders vonden het machtig mooi. We willen graag mooie foto's toesturen, maar het paar is momenteel op huwelijksreis . Daarna komen de foto's van de fotograaf en daar zullen we beslist diverse mooie plaatjes van toesturen. Het was geweldig, bedankt Martin en ook dank aan het lieve stoere meisjes team.

Wouter & Linda

Op 17 jun 2021

De koetsrit was echt een sprookje; we hebben echt enorm genoten! Alles is helemaal naar wens verlopen. Jullie zijn erg professioneel.

Elja & Sander

Op 26 jun 2020

Langs deze weg willen wij jullie hartelijke bedanken voor de fantastische bijdrage die jullie aan ons huwelijk hebben gegeven; we hebben de tocht en aankomst als zeer bijzonder ervaren. Het rijtuig, de paarden en jullie zagen er tip top uit waarvoor nog de complimenten. We zullen jullie bedrijf bij iedereen aanraden!

Dilek & Cihan

Op 26 jun 2020

Het was net een sprookje waarin wij de prins en prinses waren. Wij worden er soms nog stil van omdat het te mooi was om waar te zijn. Alles ging zoals ik van mijn trouwdag had gedroomd. Jullie hebben er mede voor gezorgd dat het een dag was die wij en onze dierbaren nooit zullen vergeten.

Pollana & Steven

Op 26 jun 2020

Jullie service was perfect en wij zijn nog steeds stapelverliefd op die twee brave paarden van jullie die zo hun best hebben gedaan voor onze dag. Ze hebben letterlijk geen stap verkeerd gezet op de pond

Marcel & Tamara

Op 26 jun 2020

Jullie hebben er mede voor gezorgd dat we een onvergetelijke en super mooie dag hebben gehad! Ondanks de regen in de ochtend van onze trouwdag hebben we geen chagrijnige gezichten gezien en de paarden gedroegen zich ook super. Kortom wij waren helemaal blij met jullie!

Daphne & Willem

Op 26 jun 2020

Mede dankzij jullie hebben we een geweldige dag gehad. Als klein meisje hoopte ik al ooit te trouwen in een witte koets met Friese paarden en dankzij jullie is deze wens in vervulling gegaan. De mensen die dit (en foto's hiervan) hebben gezien zeggen ook allemaal dat het een prachtig plaatje was met de koets en de paarden erbij. Nogmaals bedankt voor de geweldige service, voorafgaand aan en op onze grote dag. We zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen die erover denken in een koets te trouwen

Frank & Suzanne

Op 26 jun 2020

Hartelijk dank voor je gelukswensen en grote dank voor de fantastische bijdrage van jullie kant. Het was echt helemaal top! Jouw mensen deden het fantastisch en ik kan geen tips ter verbetering van jullie service bedenken

Emilieke & Matthijs

Op 26 jun 2020

Jullie waren super, service helemaal zoals verwacht top! Paarden mooi en mooie koets, krijgen we ook erg veel vragen over dus dat is weer mondelinge reklame voor jullie. Jullie nogmaals bedankt voor de goede service en de volgende keer als we weer gaan trouwen zijn jullie er zeker ook weer bij ;-)

Edwin & Natascha

Op 26 jun 2020

Alles is zeker naar wens verlopen op 19 augustus jl. Jullie dames waren erg aardig en zeer dienstverlenend, daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Al onze wensen werden vervuld, niets was moeilijk. We werden netjes geholpen bij het in- en uitstappen, de koets was helemaal netjes opgepoetst, wij hebben er echt geweldig van genoten. We hadden trouwens verwacht dat het rijden in de koets net zo ''comfortabel'' was als vroeger, maar wij werden verrast: je glijdt over de weg en hebt na een aantal uren rijden helemaal geen zere billen. We hadden nog wel veel meer rondjes willen rijden :-) We kunnen het iedereen aanraden! Nogmaals heel erg bedankt voor de geweldige service!

Philip & Dynthia

Op 26 jun 2020

Bedankt voor je felicitaties, wij hebben een fantastische dag gehad en dat zeker mede door het rijwerk wat jullie verzorgt hebben. We voelden ons erg bijzonder in de koets en vele mensen lieten ook hun waardering blijken. We hebben erg veel leuke reacties gehad, onderweg van onbekende mensen die ons geluk wensten en de complimenten uitspraken over de prachtige koets. Jullie service is geweldig, het was fijn met de meiden en direct al vertrouwd. We hebben hele leuke foto’s die we zeker aan jullie zullen versturen zodra we ze van de fotograaf hebben ontvangen. Het zou ons geweldig lijken om op jullie nieuwe website te komen staan, wij vinden het zelf een geweldig plaatje. Binnenkort krijg je van ons het beeldmateriaal want mogelijk kunnen we ook een deel van de film opsturen die door onze cameraman tijdens de dag is gemaakt.

Dave

Op 02 oct 2018

Dankzij Frank en Francis hebben wij een geweldige onvergetelijke dag gehad op onze bruiloft vooral het moment met de koets en de paarden was een sprookje en een droom die werkelijkheid werd vooral ook voor onze prinsesjes. We hadden het ook getroffen met het weer 9 sept. Dus bij deze nogmaals dank voor alles en voor iedereen een aanrader zeer professioneel en erg vriendelijk koetsier en bijrijdster we hebben een super foto om het te laten zien. Mvg Dave en Ratna Liebregts ps als jullie de foto willen hebben om te delen dan horen wij het wel Ciao!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation