Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwkoets huren... magisch momentje van de dag

Een trouwkoets huren brengt iets sprookjesachtigst met zich mee, iets magisch en simpelweg iets prachtigs. Het voegt een extra dimensie toe op de bruiloft. De kans bestaat dat jullie gasten na een jaar zullen vragen wat voor een soort auto jullie ook alweer hadden, maar die koets… die koets vergeten ze nooit meer.

Bijzondere ervaring

Mocht je zelf geen paarden hebben – of juist wel – dan is een trouwkoets huren een ervaring die je niet mag missen. Vooral wanneer je wel iets met paarden hebt of gewoon het aangezicht van een prachtige koets met passende paarden heel erg mooi vindt. Een trouwkoets huren is zo gepiept – er zijn honderden bedrijven in Nederland die dat voor jullie kunnen regelen.

Neem maar eens een kijkje tussen de professionals op onze website. Ook als je in de winter trouwt is een trouwkoets huren mogelijk. De bedrijven waar je een trouwkoets kunt huren zijn namelijk heel flexibel. Is het slecht weer? Dat is jammer, maar geen man overboord. Veel koetsen zijn overdekt of afgesloten of kunnen dit worden. In sommige koetsen zit zelfs verwarming! Er is dus geen enkele reden om je te laten weerhouden van een trouwkoets huren. Romantiek ten top!

Romantiek en sfeer met een koets

Natuurlijk is het al erg leuk om je te laten chauffeuren in een prachtige auto op jullie bruiloft, of dit nu een klassieker of een nieuwe sportwagen is. Een koets ademt echter sfeer en romantiek (niet te hard ademen, want een paard laat wel eens een drolletje vallen). De toon en de sfeer wordt direct gezet als jullie gasten hoefgekletter horen aankomen en daar om de hoek een fantastische koets verschijnt. Dat moeten wel belangrijke mensen zijn die daarin zitten! Geloof ons nou maar: van een trouwkoets huren word je heel erg blij. Misschien heb je ook helemaal geen overtuiging nodig… in dat geval: veel plezier!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation