Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Paardenliefhebbers? Trouwkoets onmisbaar!

Ben jij of zijn jullie samen echte paardenliefhebbers? Of je op hoog sportniveau rijdt of hobbymatig paarden houdt, jullie trouwdag is natuurlijk pas compleet als jullie eigen schatjes voor een prachtige koets lopen!

Koets met eigen paarden als trouwvervoer

Natuurlijk kan je een trouwkoets huren voor je bruiloft, met paarden die keurig lopen en precies weten wat ze moeten doen. Het zijn ongetwijfeld mooie paarden die verhuurd worden, maar stel je voor als jullie eigen paarden voor de trouwkoets lopen... Dat is pas echt bijzonder! Soms vergt het enige training, maar als het eenmaal goed gaat is dat alle moeite dubbel en dwars waard.

Vergeet niet om ook te oefenen met het dragen van vlechten en andere versieringen, sommige paarden zijn niet gewend aan wapperende decoraties of andere spannende dingen onderweg. Goed om rekening mee te houden, zodat jullie optimaal kunnen genieten op je bruiloft! Overigens waardeert een eventueel trouwkoetsverhuurbedrijf het enorm als je vertelt welke uitdagingen de paarden voor hun kiezen krijgen. Mochten er ongewone dingen tussen zitten, zoals vuurwerk, dan kan het bedrijf daarmee rekening houden.

Trouwkoetsverhuur in Nederland

Zijn jullie paarden niet helemaal geschikt of hebben jullie, ondanks de grote liefde voor paarden, geen mogelijkheid om eigen paarden te houden? Overal in Nederland kan je paarden en koetsen huren speciaal voor de trouwdag. Jullie droom wordt hoe dan ook waargemaakt. De geur, de sfeer, het klikklakken van de hoeven op de straat... Niet te vergeten de prachtige foto’s die naderhand pronken in jullie huis. Geweldig!

Een trouwkoets met paarden ervoor brengt niet alleen ontzettend veel sfeer op je trouwdag, het maakt het hele plaatje compleet. Wilde jij je altijd al een prinses voelen, in een mooie jurk en vervoerd in een prachtige koets? Dat komt op jouw trouwdag dan helemaal goed. Op zoek naar een trouwkoetsverhuurbedrijf? Check onze trouwkoets professionals!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation