Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Zo vind je de perfecte bruidstaart!

Soms kan je niet goed kiezen wat betreft items voor je bruiloft. De jurk, je haar, de schoenen, make-up, trouwlocatie... Het is allemaal niet gemakkelijk. En dan moet je ook nog de taart kiezen! Wij helpen je een keuze te maken met deze tips.

Stijl, smaak en grootte van de bruidstaart

We weten het, de ideale bruidstaart samenstellen is niet erg gemakkelijk. Begin met de stijl, want veel factoren zijn afhankelijk van de stijl die je wilt. Probeer de stijl af te stellen op het thema van je bruiloft (kleuren), de trouwlocatie of zelfs je jurk.

De ideale taart voor jullie bruiloft

Een professionele bakker vraagt om zoveel mogelijk details over je ideale bruidstaart om zo met passende ideeën te komen. Het is heel normaal om inspiratie te vragen aan de professional die je inhuurt. Weet je al ongeveer welke stijl taart je wilt? Zoek dan een professional die zich daarin specialiseert. Vraag of je foto’s mag zien van taarten die hij/zij al heeft gemaakt en zorg dat je de taart proeft! Hij moet minstens zo lekker zijn als ‘ie eruit ziet.

Qua smaak van de bruidstaart kan je vele kanten op

Schroom niet om te vragen welke smaken er beschikbaar zijn. Je kan zelfs voor elke laag een andere smaak kiezen als je dat wilt. Denk wel aan de mensen met eventuele allergieën.


Ga naar Bruidstaart afbeeldingen


Bestel iets meer taart

Overweeg een taart te nemen die ietsje groter is dan je daadwerkelijk nodig hebt. Zo kan je een stukje bewaren voor diegenen die niet konden komen of natuurlijk lekker voor jezelf.

Je ook kiezen voor cupcakes, minitaartjes of een pavlova toren

Vraag voor de zekerheid of de professional ook zorgt voor het transport en de plaatsing van de bruidstaart op jouw trouwlocatie. Als er elementen zijn die vers gemaakt moeten worden, houd dan rekening met de afstand tussen de professional en de trouwlocatie.


Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation