Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Meer bruidstaarten op je bruiloft

Waarom zou je maar één bruidstaart hebben als je er ook vijf kunt hebben? Ik hoor je denken: dat wordt toch veel te duur. En dat klopt, als je vijf enorme bruidstaarten wilt bestellen, wordt dat inderdaad te duur. Maar zó kan het wel...

Meerdere kleine bruidstaarten bestellen

Stel, je hebt budget voor een bruidstaart en dat budget is honderd euro. Eenmaal bij de banketbakker aangekomen ga je helemaal op in het proeven van taarten. Dan breekt het moment aan dat je een keuze moet maken. Oei... Je vond alle vijf de proeftaartjes enorm lekker en keuzes maken was nooit je sterkste punt.

Oplossing: vijf kleinere bruidstaarten van twintig euro per stuk

Nou, vooruit, het budget kan misschien wel iets opgerekt worden... Je wilt natuurlijk wel mooie bruidstaarten, of ze nu klein of groot zijn. Alle soorten smaken waar jij gek op bent zijn straks weergegeven in jouw bruidstaarten!

Bruidstaarten aansnijden

Moet je dan ook vijf keer de bruidstaart aansnijden? Dat hoeft natuurlijk niet. De tradities zijn toch al met een korreltje zout genomen toen je de vijf kleine bruidstaarten bestelde, dus het aansnijden van de bruidstaart hoeft ook niet per se volgens de traditie te gebeuren.

Dat kan trouwens wel, als je dat leuk vindt, het is immers jullie dag. Geen zin om zelf aan te snijden? Ook prima! De taarten komen hoe dan ook wel op en wedden dat iedereen ervan smult?

Bruidstaart in vijf smaken

Een bruidstaart is altijd prachtig om te zien, maar of iedereen ‘m zo lekker vindt? Bij vijf bruidstaarten heb je dat probleem uiteraard niet, want er zit altijd wel een smaakje tussen die iedereen lust.


Bovendien staat het ook nog eens heel mooi, vijf van die prachtige taarten op een rij. Vind je vijf echt te gek? Drie is ook een mooi aantal. En natuurlijk is de grote bruidstaart in z’n eentje ook altijd een goede keuze. Als er maar taart is!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation