Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bruidstaart? Check de mooiste voorbeeld foto's en laat je inspireren!

Hoe gaat jouw bruidstaart eruit zien en hoe zal hij gaan smaken? Heb je nog geen idee? Laat je dan inspireren door deze heerlijke voorbeelden. Pas op, je gaat er geheid van watertanden!

Bruidstaart voorbeelden

De beste inspiratie doe je op door simpelweg naar taarten te kijken. Gevaarlijk is dat wel, omdat ze er allemaal zó mooi en lekker uit zien. Van oorsprong is de bruidstaart wit van kleur, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Een pasteltintje of een taart versierd met allemaal prachtige decoraties zien we ook steeds meer. Bekijk hieronder enkele prachtige voorbeelden en laat je inspireren!


Ga naar veel meer Voorbeeld foto's Bruidstaarten


Er zijn zoveel bruidstaart smaken, ga voorproeven

Helaas kunnen we de smaak van een bruidstaart niet overbrengen via het internet, kon dat maar! Dan is de beleving pas compleet. Voor het proeven van de taart zul je nu nog 'gewoon' naar een proeverij moeten gaan bij een banketbakker. Overigens geen vervelend klusje, hoor. De smaak van de taart is minstens net zo belangrijk als hoe 'ie eruit ziet, misschien nog wel belangrijker. Nadat je de taart hebt aangesneden, ziet het er toch niet meer uit. En dan draait het alleen nog maar op de smaak. Moeite met kiezen? Ga voor kleine taartjes en kies er meer!

Je taart bestellen & laten bezorgen

Wanneer ga je jouw bruidstaart bestellen? Dit is misschien eerder dan je al denkt. Zoek contact met je favoriete bakker als je ongeveer nog zes maanden tot de bruiloft hebt. Ga proeven op ongeveer vijf maanden voor de bruiloft. Het klinkt voorbarig, maar er zal écht nog iets in de soep lopen en dan heb je gewoon meer dan voldoende tijd om dingen bij te sturen - of, in het ergste geval, een nieuwe bakkerij te zoeken.

Welke muziek draaien jullie bij de bruidstaart aansnijden?

Heb je er trouwens al over nagedacht welke muziek je wil draaien bij het aansnijden van de taart? Of is er geen officieel aansnij-moment? Kan allemaal. Mocht je wel een muziekje willen horen tijdens het aansnijden van de taart, of tijdens het opeten ervan, neem dit muziekje dan eventjes mee als je gaat proeven. Irriteert het je tijdens het eten? Of beter gezegd, tijdens het praten (want dat doe je tijdens het taart eten)? Dan weet je dus dat je iets anders moet kiezen.


Lees ook Wat kost een bruidstaart?


Laat de bruidsfotograaf foto’s maken van jullie bruidstaart

Tip van Flip: laat de bruidsfotograaf foto's maken van de bruidstaart voordat je het mes erin zet. De taart zal namelijk nooit zo mooi zijn wanneer 'ie aangesneden is, ook al denk je misschien dat een doorsnede van de taart leuk is om te fotograferen - en dat is misschien ook wel zo - maar een foto van de complete taart mag echt niet ontbreken!

Voldoende inspiratie voor de bruidstaart? Als je nog meer prachtige creaties wil zien, kan je altijd nog eventjes verder snuffelen op onze website.


Ga naar Voorbeeld foto's BruidstaartenTekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation