Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Romantisch huwelijksaanzoek regelen voor thuis

Als je er niet van houdt om in de spotlights te staan, zul je waarschijnlijk geen groot aanzoek in een restaurant of andere openbare plek organiseren. Een intiem en romantisch aanzoek in je eigen huis is net zo speciaal! Wil je graag een huwelijksaanzoek regelen voor thuis, maar ben je nog op zoek naar inspiratie? Misschien kunnen wij je dan op mooie ideeën brengen. Lees gauw verder!

Movie night met jullie herinneringen

Vaak probeert men het eerst heel romantisch en intiem te maken voor het aanzoek volgt. Er is al een gezellige en speciale vibe aanwezig. Een leuke manier om thuis je vriend(in) ten huwelijk te vragen, is tijdens een knus avondje. Zorg voor een comfortabel plekje op de bank, leg kussens neer en/of dekens en haal lekkere hapjes en jullie favoriete drankjes in huis. Stel een slideshow samen met de mooiste, leukste en speciaalste momenten uit de relatie. Het einde van de show kan je dan het ringdoosje tevoorschijn halen en een boodschap op de laatste slide vertonen. Je partner zal zeker verrast zijn!


Lees ook Huwelijksaanzoek op komst?


Kook jullie favoriete restaurant maaltijd

Tijdens corona konden we heel lang niet uit eten. Gelukkig zijn de maatregelen bijna allemaal van de baan, maar je kunt thuis nog steeds dezelfde situatie creëren als in je favo restaurant als je dat liever hebt. Gek op Mexicaans of bijvoorbeeld Italiaans? Haal spulletjes en producten in huis waarmee je die stijl kunt namaken. Heeft je partner een lievelingsrecept? Kook dat voor hem/haar en aan het einde van de heerlijke maaltijd kun je het aanzoek doen.

Huur een muzikant in

Dol op muziek? Huur een muzikant in die een romantisch liedje voor jullie kan spelen. Veel muzikanten komen op locatie, dus dit kan ook prima bij jullie thuis zijn. Een bandje afhuren is wellicht te groot, als het past bij jullie thuis is dat natuurlijk perfect, maar vaker is het ‘t geval dat het een beetje krap wordt met zo veel mensen en dat wordt al gauw ongemakkelijk. Ga je uit eten? Dan kan je ook iemand vragen die bij jullie aan tafel komt spelen. Zorg ervoor dat je elkaar al eens hebt ontmoet, om verwarring op locatie te voorkomen. Kan je goed zingen? Dan kun je ook een serenade doen voor je partner! Erg romantisch. We zijn erg benieuwd hoe je het aanzoek thuis gaat doen!


Ga naar Bruiloft muziek & vraag naar de mogelijkheden bij de velen muzikanten & sing a song writers


Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation