Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Huwelijksaanzoek op komst?

Er hangt een bepaalde gespannen sfeer in de lucht, een soort geladen elektriciteit... Hoe kan dat toch? Je kan er je vinger niet op leggen en denkt zelfs in de eerste instantie dat je vriend een geheim voor je heeft...

Vriend wil de grote vraag stellen

Dat je liefje een geheim voor je heeft, kan zeker het geval zijn. Doet hij geheimzinnig, gedraagt hij zich stiekem en gespannen of nerveus? Nee, je vriendje gaat niet vreemd, misschien is hij wel een huwelijksaanzoek aan het plannen!


Lees ook Meest populaire dagen huwelijksaanzoek


Dat is natuurlijk wel een stuk leuker dan het eerste idee dat wellicht in je op zal komen als je vriend ineens geheimzinnig aan het doen is. En zodra jij in de smiezen hebt wat hij van plan is, word jij ook een stuk zenuwachtiger... Want wanneer komt dat aanzoek dan?!

Zo zie jij je huwelijksaanzoek aankomen

Wees gerust, er zijn een aantal dingen waar je op kan letten om te controleren of en wanneer jouw vriend je ten huwelijk gaat vragen. Het is nooit netjes om te gaan rommelen in zijn privéspullen, maar je kan zijn gedrag goed observeren.

Houd deze tips in je achterhoofd:

• Hij vertoont onverklaarbaar heimelijk en stiekem gedrag;
• Hij boekt een speciaal uitje zonder aanleiding;
• Hij klapt de laptop dicht of klikt het venster weg als je dichtbij komt;
• Hij is ineens een stuk zuiniger qua geld;
• Hij wil ineens van alles weten over de sieraden die je mooi vindt.

Welke verlovingsring wil je hebben?

Waaah! Als bovenstaande punten allemaal overeen komen met het gedrag dat vriendlief ineens vertoont, is de kans heel groot dat jij binnenkort met een fonkelde steen aan je vinger paradeert.

Subtiel hints geven

Maar welke ring vind je dan eigenlijk mooi als verlovingsring? Probeer mee te spelen met je vriend en stuur hem subtiel in de richting van de ringen die je mooi vindt. Zo wordt jouw huwelijksaanzoek een echte klapper!


Ga naar Gespecialiseerde Verlovingsringen leveranciers


Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation