Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

N Design Maakt u gerust een afspraak om uw droomringen te laten ontwerpen.

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
N Design Vraag informatie aan
Dhr. Martin Niemeijer
Ubbenaseweg 3
9491 AA Zeijen

Persoonlijke en Unieke Trouwringen

Wij duurder dan de juwelier? Laten we dit misverstand even uit de wereld helpen.

Wij leveren ook aan juweliers. Wanneer u rechtsstreeks bij ons komt betaalt u de groothandels prijs. Reken maar uit, de winstmarge van de juwelier is ineens verdwenen.

Dit betekent dat u persoonlijke en unieke ringen kunt laten ontwerpen tegen vergelijkbare prijzen van de juwelier die een standaard set trouwringen levert.

Voor hetzelfde bedrag heeft u ineens iets bijzonders en unieks.

De prijzen van onze ringen liggen gemiddeld tussen de 1500 en 2000 euro voor een set unieke trouwringen met goud en diamant.

Maakt u gerust een afspraak om uw droomringen te laten ontwerpen. Dit is geheel vrijblijvend en het samen ontwerpen van uw unieke design kost u alleen een beetje tijd. Dat is alles.

Wij heten u van harte welkom in onze werkplaats.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Hergen

Op 01 jul 2022

Te gekke trouwringen hier gekocht. Op maat en het ontwerp in overleg. 200% tevreden! Hier ga je heen als je iets unieks wil.

Kruzenga

Op 01 jul 2022

Martin luisterde goed naar onze wensen en vertaalde dat zeer treffend naar twee prachtige trouwringen waar geen twee anderen van zijn ter wereld en wij 110% vervuld en gelukkig mee zijn. No nonsense aanpak, maar toch direct vertrouwd en een innig contact hebben het samenwerken met Martin tot een aanvulling gemaakt op ons trouwen. Vijf sterren: meer dan verdiend!

Jaco

Op 18 jun 2019

Een ring voor mijn vrouw… Wat heb ik er lang naar gezocht. Toen brachten we een bezoek aan N-design, waar we hartelijk werden ontvangen door Martin. Hij luistert uitstekend naar de wensen van zijn klant en voelt het feilloos aan. We moesten even geduld hebben, maar dat was niet erg. Martin deed namelijk zijn best om de allerbeste steen te vinden die bij onze smaak paste. En het resultaat is enorm geslaagd! Echt top! Martin, nogmaals bedankt voor alles!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation