Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Indiva Mijn passie is het ontwerpen van handgemaakte sieraden in (fairmined) goud en zilver.

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Indiva Vraag informatie aan
Mevr. Astrid Hut
Bremlaan 4
6866 DP Heelsum

Trouwringen in Fairmined goud

Wat is er mooier dan de liefde. Kiezen voor elkaar! En dat bezegelen met een huwelijk. En daar horen natuurlijk bijzondere trouwringen bij. Graag ontwerp ik voor jullie die unieke trouwringen waar jullie naar op zoek zijn. En nog mooier is het als jullie kiezen voor Fairmined goud. Een keuze die het ook voor de mijnwerkers mogelijk maakt een beter bestaan op te bouwen.

Als goudsmid streef ik ernaar om met goed goud te werken. Daarom heb ik nu een licentie Fairmined goud en werk ik met eerlijk en gecontroleerd goud. Mijn gouden fairmined sieraden zijn voorzien van het keurmerk.

Graag laat ik jullie zien wat de mogelijkheden voor een ontwerp voor jullie trouwringen zijn aan de hand van schetsen, voorbeelden, en kleuren en mogelijkheden voor diamant of andere edelstenen en door naar jullie wensen te luisteren.

Voor unieke verantwoorde gouden trouwringen ga je naar Indiva!

Fairmined Goud

Benieuwd geworden?

Kom vrijblijvend langs, neem een kijkje op mijn facebook- en/of Instagram pagina of maak een afspraak via mijn contactformulier

Fotocredits: Mieterse Media

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Simon & Myrthe

Op 09 may 2023

Vorig jaar hebben Simon en ik onze trouwringen bij Astrid Hut uitgezocht. De communicatie voor en tijdens het uitzoeken van de ringen verliep erg goed, Astrid dacht goed mee met onze wensen en budget, bovendien was het altijd erg gezellig. Je merkt dat ze veel ervaring heeft, enheeft een erg divers aanbod aan stijl en sieraden. Ook toen Simon later als verassing de verlovingsring bij haar heeft laten maken is hij goed geholpen, en wist ze nog goed wat ik mooi vond tijdens het passen. Echt een aanrader dus!

Arianne

Op 25 may 2020

Vol aandacht,vakmanschap, passie, liefde en creativiteit maakt Astrid haar sieraden.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation