Edelsmederij Puur en Pracht Van uniek idee naar authentieke trouwringen

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Edelsmederij Puur en Pracht Vraag informatie aan
Achterstraat 18a
5268 EC Helvoirt

AUTHENTIEKE SIERADEN NAAR WENS

Ik ben Monique van Dorp van puur & pracht, de meest verbeeldingskrachtige goudsmid.

Ik kan slecht tegen onechtheid, de grote oplage, de kwantiteit die gaat vóór de kwaliteit. Daarom vecht ik tegen een gemiddeld sieraad, het twaalf-in-een-dozijn-gevoel met een oppervlakkige uitstraling.

Dit doe ik met creativiteit en verbeeldingskracht, door tekeningen te maken, materialen en edelstenen te laten zien; Door te visualiseren en te voelen.

Hierdoor kan ik jullie helpen om een waardevol en blijvend sieraad vol schoonheid te vinden. Samen gaan we voor een authentiek set trouwringen die voldoet aan jullie wensen en jullie verhaal verteld.

Trouwringen

Trouwringen zijn het symbool van jullie liefde voor elkaar. Wil je jullie gevoel voor elkaar uitdrukken op een manier die helemaal bij jullie past en die net zo uniek is als jullie relatie? Puur & pracht luistert naar jouw verhaal en vangt wat jullie voor elkaar voelen in een ontwerp. Misschien weet jij al precies hoe jullie trouwringen eruit mogen zien. Dan help ik je met breedtes, diktes en afwerkingen te visualiseren, zodat je helder krijgt hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Ik laat je ook zien welke combinatie van edelstenen en materialen er mogelijk zijn.

Heb je nog geelgoud dat je niet meer draagt maar dat wel een emotionele waarde heeft, dan kun je dat als basis gebruiken. Natuurlijk kan ik je verschillende alternatieven laten zien, zoals witgoud, roségoud of roodgoud. Misschien is je idee nog heel pril. Dan kan ik je met de basismodellen in mijn winkel als leidraad op weg helpen naar een totaal eigen versie van trouwringen die helemaal voldoet aan jullie wensen.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

P & S

Op 25 feb 2019

Monique denkt goed mee in mogelijkheden en oplossingen. Ze heeft voor ons onwijs mooie trouwringen gemaakt van oude gouden sieraden. Dat het duurder is als bij de standaard juwelier is natuurlijk heel logisch, het is en blijft vak- en maatwerk. Al met al: een aanrader voor een speciaal sieraad!

Amy

Op 22 nov 2018

Wij hebben door monique onze trouwringen laten maken. Het resultaat is geweldig. Het ontwerpen was ook erg leuk om te doen. Monique kwam met goede ideeën waardoor het eindresultaat geweldig is.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation