Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Edelsmederij Puur en Pracht Van uniek idee naar authentieke trouwringen

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Edelsmederij Puur en Pracht Vraag informatie aan
Mevr. Monique van Dorp
Achterstraat 18a
5268 EC Helvoirt

Authentieke sieraden naar wens.

Ik ben Monique van Dorp van Puur & Pracht, de verbeeldingskrachtige goudsmid die jullie wensen transformeert naar een prachtig set trouwringen. Samen om de tafel om jullie wensen te bespreken, te kijken naar welke ideeën jullie hebben en alle details samen te voegen in het perfecte setje trouwringen. Dit doe ik met creativiteit en verbeeldingskracht, door tekeningen te maken, materialen en edelstenen te laten zien; Door te visualiseren en te voelen. Hierdoor kan ik jullie helpen om een waardevol en blijvend set trouwringen vol schoonheid te vinden. Samen gaan we voor een authentiek set trouwringen die voldoet aan jullie wensen en jullie verhaal verteld.

Trouwringen

Trouwringen zijn het symbool van jullie liefde voor elkaar. Wil je jullie gevoel voor elkaar uitdrukken op een manier die helemaal bij jullie past en die net zo uniek is als jullie relatie? Ik luister naar jullie verhaal en vang wat jullie voor elkaar voelen in een ontwerp. Misschien weten jullie al precies hoe jullie trouwringen eruit mogen zien. Dan help ik jullie met breedtes, diktes en afwerkingen te visualiseren, zodat jullie helder krijgen hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Ik laat jullie ook zien welke combinatie van edelstenen en materialen er mogelijk zijn.

Heb je nog geelgoud dat je niet meer draagt, maar dat wel een emotionele waarde heeft? Dan kun je dat materiaal gebruiken en nieuw leven geven, waarin nieuwe herinneringen worden gemaakt. Natuurlijk kan ik jullie verschillende alternatieven laten zien, zoals witgoud, roségoud of roodgoud. Al is jullie idee nog zo pril, ik kan jullie met de basismodellen in mijn winkel als leidraad op weg helpen naar een totaal eigen versie van trouwringen die helemaal voldoet aan jullie wensen.

 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Angela

Op 03 oct 2023

Monique is een kei in het omzetten van wensen en ideeën naar een prachtig sierraad. Ik heb dit al een aantal keren mogen ervaren en beveel haar heel graag aan.

P & S

Op 25 feb 2019

Monique denkt goed mee in mogelijkheden en oplossingen. Ze heeft voor ons onwijs mooie trouwringen gemaakt van oude gouden sieraden. Dat het duurder is als bij de standaard juwelier is natuurlijk heel logisch, het is en blijft vak- en maatwerk. Al met al: een aanrader voor een speciaal sieraad!

Amy

Op 22 nov 2018

Wij hebben door monique onze trouwringen laten maken. Het resultaat is geweldig. Het ontwerpen was ook erg leuk om te doen. Monique kwam met goede ideeën waardoor het eindresultaat geweldig is.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation