Welke.nl
Trouwjurken

De perfecte jurk uit Zeeland

Fenomenale trouwjurken Zeeland. De perfecte jurk vinden is niet altijd een gemakkelijke opgave en daarom is het best prettig om hulp te krijgen van de meest specialistische experts op het gebied van jurken voor op de bruiloft. 

lees verder

Trouwjurken

Laat je inspireren

Welke trouwjurk ga jij uitzoeken?

Op een bruiloft zijn alle ogen gericht op de bruid en haar trouwjurk. Daarom wil jij veel aandacht besteden aan je jurk, om straks samen met de bruidegom het stralende middelpunt van de dag te zijn.

Geheime boodschap in je trouwkleding

Er is een super cute nieuwe bruiloftstrend in opkomst; bruidjes verwerken een geheime lieve boodschap in hun trouwjurk. Ook de mannen doen mee, ze laten een tekst in hun trouwpak naaien of zetten iets liefs op de zolen van hun schoenen. Welke lieve boodschap laat jij in je trouwjurk zetten?

Trouwjurken met kant zijn wederom hot dit jaar

Wat zoek jij in jouw ultieme droomjurk? Dit jaar zijn trouwjurken met kant weer helemaal in de mode. Krijg je een ouderwets idee bij het woord ‘kant’? Think again, want kant kan een jurk juist heel erg sexy en chique maken. Kijk maar eens naar deze voorbeelden!

Gelukkig getrouwd met een maatje meer

Uit recent onderzoek is gebleken dat mensen die getrouwd zijn met een vrouw die een maatje meer heeft het gelukkigste zijn. Slanke vrouwen zouden gereserveerder zijn en daardoor minder vriendelijk overkomen.

Trouwjurk kopen? Dit is het beste moment!

De trouwjurk is voor de bruid het belangrijkste item dat ze zal aanschaffen voor de bruiloft. De meeste bruidsjes willen hier dan ook het liefst zo snel mogelijk naar kijken. Toch is er één periode waarin je het beste de trouwjurk kunt kopen, en dat is het begin van het nieuwe jaar.

Trouwjurken voor bruiden met grotere borsten

Of je nu grote of kleine borsten hebt of een andere maat er tussenin, een trouwjurk zoeken die bij jouw figuur past is altijd een lastige opgave. Heb je een volle cup? Dan is de vorm van de trouwjurk erg belangrijk. Lees hierover welke trouwjurken het mooiste staan bij bruidjes met een grotere boezem!

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation