Welke.nl
Trouwjurken

De perfecte jurk uit Limburg

Originele trouwjurken Limburg. Origineel betekent echt niet ouderwets. Wanneer je de originele jurken ziet van één van de professionals van onze pagina trouwjurken Limburg, zul je versteld staan. Originele ontwerpen, maar met supermooie, luxe en trendy toevoegingen en aanpassingen. 

lees verder

Trouwjurken

Laat je inspireren

Geheime boodschap in je trouwkleding

Er is een super cute nieuwe bruiloftstrend in opkomst; bruidjes verwerken een geheime lieve boodschap in hun trouwjurk. Ook de mannen doen mee, ze laten een tekst in hun trouwpak naaien of zetten iets liefs op de zolen van hun schoenen. Welke lieve boodschap laat jij in je trouwjurk zetten?

Trouwjurken met kant zijn wederom hot dit jaar

Wat zoek jij in jouw ultieme droomjurk? Dit jaar zijn trouwjurken met kant weer helemaal in de mode. Krijg je een ouderwets idee bij het woord ‘kant’? Think again, want kant kan een jurk juist heel erg sexy en chique maken. Kijk maar eens naar deze voorbeelden!

Gelukkig getrouwd met een maatje meer

Uit recent onderzoek is gebleken dat mensen die getrouwd zijn met een vrouw die een maatje meer heeft het gelukkigste zijn. Slanke vrouwen zouden gereserveerder zijn en daardoor minder vriendelijk overkomen.

Trouwjurk kopen? Dit is het beste moment!

De trouwjurk is voor de bruid het belangrijkste item dat ze zal aanschaffen voor de bruiloft. De meeste bruidsjes willen hier dan ook het liefst zo snel mogelijk naar kijken. Toch is er één periode waarin je het beste de trouwjurk kunt kopen, en dat is het begin van het nieuwe jaar.

Trouwjurken voor bruiden met grotere borsten

Of je nu grote of kleine borsten hebt of een andere maat er tussenin, een trouwjurk zoeken die bij jouw figuur past is altijd een lastige opgave. Heb je een volle cup? Dan is de vorm van de trouwjurk erg belangrijk. Lees hierover welke trouwjurken het mooiste staan bij bruidjes met een grotere boezem!

Er mooi uit zien op je bruiloft

De voorbereidingen om er mooi uit te zien op je bruiloft beginnen natuurlijk bij het kopen een trouwjurk! Je bruiloft is namelijk hét moment waarop jij hoort te stralen en in het middelpunt hoor te staan.

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation