Welke.nl

Met liefde voor jou uitgezocht

Een bruidsboeket wordt met liefde voor jou uitgezocht en aan je gegeven. Natuurlijk weet de bruidegom niets van je bruidsjurk, dus moet hij zelf bedenken welk bruidsboeket het beste bij jou, je uiterlijk, figuur en lichaamslengte past.

lees verder

Bruidsboeket

Laat je inspireren

Inspirerende voorbeelden van corsages voor je bruiloft

Een corsage hoort er natuurlijk, net als een bruidsboeket, helemaal bij. Er zijn allerlei leuke manieren om van de corsage een eyecatcher op zich te maken. Laat je inspireren...

Het bruidsboeket is zo persoonlijk

Het bruidsboeket is een sieraad voor elke bruid. Mooi in ballans, niet te groot, niet te klein en perfect passend bij wie jij bent.

Het mooiste bruidsboeket voor het strand

Ga je trouwen op het strand? Dan heb je een prachtig thema te pakken, namelijk beach wedding! Zo ongeveer alles kan je aanpassen op het strandthema, zo ook je bruidsboeket. Moeite met het uitkiezen van het perfecte boeketje voor op het strand? Wij helpen je!

Van bruidsbloemen word je gelukkig

Uit onderzoek is gebleken dat je écht gelukkiger wordt van een verse bos bloemen. Een mooi bruidsboeket voor jezelf uitzoeken is dus een pakketje van geluk dat je de hele dag bij je mag dragen. En wat dacht je van alle bloemdecoraties!

Voor het aanzoek: geef een groot boeket bloemen!

Wil jij binnenkort jouw aanstaande ten huwelijk vragen? Pak uit en verras haar met een super grote bos bloemen! Natuurlijk ook succes gegarandeerd voor het vieren van jullie trouwdag als jullie een jaar (of meer) getrouwd zijn…

De etiquette van het bruidsboeket

Hoe heurt het eigenlijk? In de meeste gevallen kiest de bruid haar eigen boeket uit en dat is ook logisch, want je wil graag iets kiezen dat je mooi vindt en dat bij je trouwjurk past. Volgens de etiquette zoekt echter de bruidegom het bruidsboeket uit. Hier is hoe ’t heurt!

Aan het laden...

End of content

No more pages to load

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation