Welke.nl
Bruidsboeket

Met liefde voor jou uitgezocht

Een bruidsboeket wordt met liefde voor jou uitgezocht en aan je gegeven. Natuurlijk weet de bruidegom niets van je bruidsjurk, dus moet hij zelf bedenken welk bruidsboeket het beste bij jou, je uiterlijk, figuur en lichaamslengte past.

lees verder

Bruidsboeket

Laat je inspireren

Bloemen en hun symboliek

Geen bruiloft zonder bloemen. Op jullie trouwdag heb je ervoor gezorgd dat er overal bloemen zijn die voor sfeer, kleur en heerlijke geuren zorgen. De dag begint met bloemen als de bruidegom het bruidsboeket aan zijn bruid geeft, maar ook daarna zijn er overal bloemen.

Geurende ideeën voor je bruidsboeket

Romantisch of juist een beetje stoer, het bruidsboeket is een hele mooie toevoeging aan je trouwjurk. Het kan net voor het beetje extra, dat je uit wilt stralen, zorgen.

Inspirerende voorbeelden van corsages voor je bruiloft

Een corsage hoort er natuurlijk, net als een bruidsboeket, helemaal bij. Er zijn allerlei leuke manieren om van de corsage een eyecatcher op zich te maken. Laat je inspireren...

Het bruidsboeket is zo persoonlijk

Het bruidsboeket is een sieraad voor elke bruid. Mooi in ballans, niet te groot, niet te klein en perfect passend bij wie jij bent.

Het mooiste bruidsboeket voor het strand

Ga je trouwen op het strand? Dan heb je een prachtig thema te pakken, namelijk beach wedding! Zo ongeveer alles kan je aanpassen op het strandthema, zo ook je bruidsboeket. Moeite met het uitkiezen van het perfecte boeketje voor op het strand? Wij helpen je!

Van bruidsbloemen word je gelukkig

Uit onderzoek is gebleken dat je écht gelukkiger wordt van een verse bos bloemen. Een mooi bruidsboeket voor jezelf uitzoeken is dus een pakketje van geluk dat je de hele dag bij je mag dragen. En wat dacht je van alle bloemdecoraties!

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation