Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bruidsboeket met groen staat prachtig bij je trouwjurk

Ben jij op zoek naar een groen bruidsboeket voor op je bruiloft? Vaak heeft elk boeket wel iets groen erin, maar in 2023 is het overwegend groene bruidsboeket enorm populair. Het geeft het boeket een hele frisse uitstraling. Daarnaast is de kleur groen heel goed te combineren met allerlei andere kleuren. Weet je nog niet precies hoe je jouw groene bruidsboeket wil combineren? Doe dan hier inspiratie op!

Bruidsboeket met groen & wit

Een van de mooiste kleuren om groen mee te combineren, is wit. Waarom wit? Wit is DE kleur van een bruiloft. Bovendien is het, net als groen, een hele frisse kleur. Een bruidsboeket met deze twee kleuren knalt er echt uit.

Groen bruidsboeket met pastel roze bloemen

Niet zo van de kleur wit? Kies dan voor een pastelkleurtje, zoals pastel roze. Pastel roze bloemen kunnen rozen zijn, maar ook andere bloemen komen hiervoor in aanmerking. Vraag je bloemist wat er mogelijk is, want je bent natuurlijk wel afhankelijk van het seizoen. Gelukkig zijn er in elk seizoen wel pastel roze bloemen te krijgen.


Lees ook Trendy bloemen voor bruiloften 2023 | Decoratie & bruidsboeket


Bruidswerk groen met Protea of suikerbos

Wil je iets opvallenders? Kijk dan eens naar de Protea ofwel suikerbos. Het is een exotische bloem die bekend staat om zijn stevige bloemblaadjes en lange houdbaarheid. Deze kan wel tegen een stootje!


Lees ook Het bruidsboeket vangen


Flamingobloem gemixt met groen bruidsboeket

Een andere bloem die populair is in bruidswerk is de flamingobloem, ook wel bekend als de anthurium. Dit is een elegante en tropische bloem die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Een groen bruidsboeket kan worden gemaakt door deze bloem te combineren met verschillende soorten bladgroen, zoals monstera of varenbladeren. De naam zegt het eigenlijk al - een bruidsboeket met deze bloemencombinatie is heel erg exotisch om te zien.


Lees ook Goedkoop bruidsboeket | Inspiratie & ideeën


Boeket met groen en gerbera’s

Gerbera's zijn ook een populaire keuze voor bruidswerk vanwege hun heldere kleuren en grote bloemknoppen. Een groen boeket met gerbera's geeft een hele vrolijke uitstraling aan je bruidsboeket.


Ben je er al uit welk bruidsboeket het beste bij jou past? Deel je bruidsboeket met andere bruidjes!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation