Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bloei Bloemen Bloei Bloemen zorgt er voor dat de laatste puntjes op de i worden gezet..

5 (5 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. José van Seggelen
Landelijk

Liefde, love, Amour...

Dat is wat wij ook voelen voor  bloemen, dus ook voor de mooiste dag van jullie leven!!

Wij van Bloei Bloemen zijn gepassioneerde bloemisten dat Bruidswerk hoog in het vaandel heeft staan.

Hoe leuk is het om mensen nog blijer te maken dan ze al zijn op deze mooie dag. 

Bloei Bloemen zorgt er voor dat de laatste puntjes op de i worden gezet..

Bruidsboeket, corsage, polscorsages, autostukken, locatie aankleding..  het is allemaal mogelijk!!

We komen  persoonlijk op afspraak  bij u langs om het bloemwerk  te bespreken.

Ik hoop u snel te verwelkomen bij Bloei Bloemen.

Bekijk website
+12 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Rosaline

Op 22 jan 2024

Wij hebben een super mooi boeket en bloemstuk ontvangen van Bloeibloemen. Jose denk heel erg met je mee, en begrijpt snel wat voor style je voor ogen heb. Super leuke enthousiaste meid en flexibel. Wij hadden een bruidsboeket, een groot stuk op een pilaar, kleine bloemenvaasjes aan de stoelen die ook later op de eettafel als decoratie neergezet konden worden. En als kers op de taart had ze een onwijs mooi bloemstuk voor in mijn haar gemaakt. Die de hele dag, ondanks het vele dansen, heel goed is blijven zitten! Ik zou bloeibloemen echt aanraden.

Fam. Stolk

Op 22 jan 2024

Er is heel goed met ons meegedacht en op de dag zelf stonden er prachtige bloemen van goede kwaliteit.

Xenia

Op 22 jan 2024

Het contact met José was zeer fijn. Zij kwam bij ons thuis en wij hebben al onze wensen besproken. Naar aanleiding van dat gesprek kregen wij een moodboard en heeft zij een prachtige samenstelling van het bruidsboeket gemaakt.

Carina & Patrick

Op 22 jan 2024

BloeiBloemen heeft de bloemen voor onze bruiloft verzorgd en we kunnen dit bedrijf echt van harte aanbevelen aan andere bruidsparen! José was erg prettig om mee te praten en ze begreep meteen wat we mooi vonden. Ze was ook uiterst behulpzaam, zo heeft ze bijvoorbeeld op onze huwelijksdag op verschillende locaties verschillende onderdelen van onze bestelling langs gebracht, en zelfs nog een extra boeket bezorgd bij een van onze tantes die niet bij de bruiloft aanwezig kon zijn vanwege ziekte. Het kon allemaal en alle bloemen waren echt prachtig! We hebben op aanraden van José de bloemen aan het eind van de avond aan de gasten meegegeven en die hebben er nog weken plezier van gehad!

Wesley & Liza

Op 27 jan 2021

13 oktober 2017 was onze grote dag waarbij Bloei Bloemen onze bruidsbloemen heeft verzorgd op locatie Mereveld. Wat een fantastisch vakwerk!! Onze wensen samen met José besproken en het eindresultaat was zó ongelooflijk mooi, alles klopte. De locatie was prachtig gestyled met grote vazen op houten zuilen, kleine vaasjes aan de stoelen en rozenblaadjes langs de loper. Het bruidsboeket was een droom zo mooi! En dan hebben we het nog niet eens over de bloemenslinger voor de VW bus, de gedecoreerde boomschijven met romantische vaasjes voor op de dinertafels en de polscorsages voor de bruidsmeiden welke ook stuk voor stuk prachtig waren. Mede dankzij jullie bloemen was onze dag een sprookje, nogmaals bedankt voor jullie creativiteit en goede service! Mooi om te zien dat jullie dit met zoveel passie doen. Zeker een aanrader voor aanstaande bruidsparen!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation