Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Surprose Samen met de beste specialisten wereldwijd levert Surprose de mooiste rozen, 'selected with love'

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Surprose Vraag informatie aan
Mevr. Romy Depascale
Berkstraat 100
7572 CD Oldenzaal / Landelijk

Rozen voor een bruiloft

Jouw bruiloft is een unieke dag. Een mooi bruidsboeket geeft extra waarde en sfeer aan deze dag. Surprose biedt een groot scala bruidsboeketten en ander bloemwerk, speciaal ontworpen voor een bruiloft. 

De bruidscollectie van Surprose omvat een uitgebreid assortiment aan bloemen en arrangementen, samengesteld door Master Floral Designer Peter van der Sluis. Ieder bruidsboeket wordt gemaakt van de meest exclusieve en beste kwaliteit rozen van de wereld. De bruidscollectie is onderverdeelt in witte bruidsboeketten, pastel kleurige bruidsboeketten en pastel plus bruidsboeketten. Deze verschillende bruidsboeketten geeft jou de keuze om een droom bruidsboeket uit te zoeken die goed aansluit op de thema van de bruiloft. 

Een van de kenmerken die onze bruidscollectie onderscheidt, is de aandacht voor vakmanschap en kwaliteit. Elk boeket wordt met zorg en precisie samengesteld door ervaren bloemisten, die gebruik maken van alleen de mooiste en meest verse bloemen. Dit garandeert niet alleen een prachtige presentatie, maar ook een langdurige schoonheid.

Naast bruidsboeketten biedt Surprose ook een scala aan aanvullende arrangementen en accessoires die de algehele sfeer van de bruiloft versterken. Van een klein bruidsboeket voor het bruidsmeisje, tafelstukken en centerpieces, Surprose heeft alles wat nodig is om de perfecte sfeer te creëren voor de grote dag. 

Je kunt rozen voor dit soort speciale gelegenheden ook per stuk bestellen

Je krijgt dan het aantal rozen dat je hebt besteld geleverd in onze doos, of bij enorme hoeveelheden, per dedicated vervoer. Dat wil zeggen dat als je een grote hoeveelheid rozen besteld, wij een speciaal gekoeld busje kunnen laten rijden, die bij jou de rozen aflevert. Bij het vervoer van de rozen, worden zij voorzien van rozenvoeding en water, zodat de rozen zo mooi mogelijk aankomen op de bestemming. We bieden de meeste rozen al aan vanaf 10 stuks tot en met 1001 rozen.  Zolang je kwaliteit wilt hebben, dan ben je bij Surprose aan het juiste adres! 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Bas

Op 10 apr 2024

Uitstekende ervaring! Ik had wat vragen naar aanleiding van een bestelling. Ontzettend goed geholpen door een vriendelijke dame! Ik zal hier in de toekomst zeker weer wat bestellen.

Priscilla

Op 10 apr 2024

Een prachtige bos rozen mogen ontvangen. Perfecte levering via DHL en de rozen staan nu al meer dan anderhalve week heel mooi! Echt een aanrader!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation