Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Marmenti Bloemwerk, styling en planning voor jullie droom bruiloft!

5 (7 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Marinka Van den Boom
Filipsstraat 14
6626 AL Alphen / Landelijk

Gefeliciteerd, jullie zijn verloofd en gaan trouwen! 

Nu begint het, van een voorgenomen huwelijk tot de dag van trouwen. Dit zal een onwijs spannende tijd zijn, maar vooral ook een hele leuke tijd en wij helpen jullie hier graag bij! 

Bij ons ben je aan het juiste adres voor zowel bloemwerk, styling als planning voor jullie droombruiloft. 

 

Bloemwerk & Styling 

Of jullie nu opzoek zijn naar een compleet plaatje of alleen een bruidsboeket, wij helpen jullie graag op de mooiste dag van jullie leven. 

De keuze in bloemen en styling is heel persoonlijk en bij iedereen verschillend daarom vinden wij het belangrijk dat er goed geluisterd wordt naar jullie wensen, zodat jullie op de dag van de bruiloft alleen maar hoeven te genieten. 

 

Ceremoniemeester & Wedding planners 

Buiten bloemwerk en styling bieden wij ons ook als ceremoniemeesters en wedding planners aan, wij vinden het heel belangrijk dat jullie ontzorgd zijn op de mooiste dag van jullie leven. 

Benieuwd hoe we dit aanpakken en hoe wij van jullie droombruiloft een compleet plaatje weten te maken? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

Wij kijken er heel erg naar uit om iets van jullie te horen! 

 

Wij werken zowel binnen Nederland als daarbuiten. 

 

Bekijk website
+6 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jeroen & Marieke

Op 09 may 2024

Wat een geluk dat we Marmenti tegen zijn gekomen tijdens de voorbereidingen van onze bruiloft! Onze bruiloft was zowel tijdens de ceremonie, borrel, diner en feest prachtig aangekleed met bloemen en decoraties. Precies wat wij voor ogen hadden en misschien nog wel mooier! Marinka is persoonlijk, professioneel en zeer flexibel. In de voorbereidingstijd hebben we meermaals live en online contact gehad. Marinka geeft het gevoel dat niets te gek is en alles kan voor ieder budget. Zelfs tot een paar dagen van te voren was ze bereid om het hele plan om te gooien. Op onze trouwdag is Marinka meteen zelfstandig aan de slag gegaan met het decoreren van de ruimtes. We hadden bij wijze van spreken niet eens door dat ze er was. Steeds weer werden we verrast door de prachtige aankleding. Marmenti is oprecht een aanrader voor iedere bruiloft!

Paul

Op 16 feb 2024

Voor onze bruiloft hebben we de volledige aankleding van zowel de ceremoniezaal als de dinerzaal toevertrouwd aan Marmenti. Zij heeft werkelijk een betoverende, romantische sfeer gecreëerd, met overvloedige bloemen en kaarsen die de setting perfect maakten. Dankzij Marmenti hoefden we ons geen zorgen te maken over de voorbereiding, wat ons veel werk bespaarde. Bovendien dacht ze uitstekend met ons mee, waardoor onze visie werkelijkheid werd in een prachtige styling van onze speciale dag.

Barry & Kim

Op 09 dec 2023

Geweldige dag verzorgd door Marinka. Ze overlegt alles en geen enkele vraag is voor haar te moeilijk. Door haar aanwezigheid hebben wij ons nergens zorgen over hoeven te maken! Zij liet alles perfect verlopen en stuurt eventueel bij waar nodig. Ze communiceert erg duidelijk dat maakt het ook nog leuker. Ook kon ze bloemen verzorgen en dat hebben we gedaan. Prachtig boeket voor op de auto, voor in huis en voor op de locatie. (Hier ging ze tussendoor zelfs naar toe om ze op te maken). Voor een ieder die dit leest: in een woord geweldig! Marinka, bedankt voor de fantastische dag Groet Barry &Kim

Laura

Op 28 nov 2023

Marmenti heeft op onze bruiloft de bloemen verzorgd en heeft geholpen met decoreren. Wij vonden het heel fijn hoe ze mee dacht en heel goed luisterde naar onze wensen. Het zag er allemaal prachtig uit!

Stefan & Sanne

Op 28 nov 2023

Wij zijn heel tevreden over hoe er mee gedacht en gecommuniceerd werd voor onze bruiloft. Ook de bloemen op de dag zelf waren prachtig en alles liep helemaal naar wens!

Gerard en Diana

Op 08 nov 2023

Op 9 september was onze bruiloft. Wij wilden graag een dag die we nooit zouden vergeten. Persoonlijk, warm, bijzonder en prachtig, dat moest het worden. Ik wilde geen bruidsboeket maar iets aparts met verse bloemen. Dat is gelukt. Marinka had alle tijd, vroeg naar de wensen welke kleur ringen we hadden en wat de lievelingskleuren en bloemen waren. Persoonlijk dat was het. Het resultaat was geweldig. Apart, bijzonder en op elkaar afgestemd. Wij waren er ontzettend blij mee en raden elk bruidspaar dit aan. Marinka ontzettend bedankt.

Joep & Vivian

Op 08 nov 2023

Het totaalplaatje was zo veel mooier dan we ons hadden voorgesteld. Wat een creativiteit aansluitend op onze wensen! Marmenti is absoluut een aanrader voor JULLIE dag!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation