Decoflorall Veel Keus Lage Prijs en Super Snel!

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Decoflorall Vraag informatie aan
Industrieweg 46
4301 RS Zierikzee

Decoflorall

Opgericht in 2003 door Lenie van Herwijnen, dagelijks bijgestaan door Erik met hulp van diverse parttimers Jeanette, Janine,Laura en Annette. Wij zijn gevestigd in Zierikzee Zeeland. 0854015920 of 0616730481 Erik 0639335830

Wij vinden het een uitdaging om zoveel mogelijk leuke materialen te zoeken voor een betaalbare prijs, zodat niemand het voor de prijs hoeft te laten om creatief bezig te zijn. Ideeen zijn altijd van harte welkom. In onze webshop en/of winkel vindt u alle materialen voor een prachtig boeket.

Ook kunnen wij uiteraard een mooi boeket voor u samenstellen.

Neem ook gerust een kijkje op onze facebook pagina 

Vanwege corona kon jullie bruiloft al niet of heel summier doorgaan en dan mag het eindelijk en dan kost die ook nog eens 17% meer ....

Het afgelopen jaar is voor iedereen een vreemd jaar geweest, evenementen konden niet meer door gaan en een groot aantal bruiloften zijn een jaar uitgesteld.

Als je je bruiloft aan het plannen was, ben je waarschijnlijk ook tegen de gevolgen hiervan aangelopen. Locaties zijn al vol geboekt of niet meer geschikt voor het ontvangen van groepen, je mag nog maar 30 tot 50 gasten ontvangen en zelfs het trouwen op het stadshuis is in sommige gemeentes 17% duurder geworden. En dat is erg jammer, want het plannen van een normale bruiloft is al werk genoeg!

Om jullie een beetje tegemoet de komen willen wij jullie de volgende kant en klare corsages met 17% korting boven op de normale staffel aanbieden (vanaf 30 stuks, zodat je meteen voldoende hebt voor alle gasten)

Voordelen van foam en zijde corsages:

• Foam en zijde corsages zijn minder kwetsbaar

• Deze corsages hebben geen water nodig blijven de hele dag mooi

• De corsages hoeven niet in de ochtend opgehaald te worden bij de bloemist

• Ze zijn lichter dan corsages van echte bloemen

• En niet te vergeten je hebt nog vele jaren plezier van het mooie aandenken

Vergeet niet om bevestigingsmaterialen zoals corsage magneetjes, speldjes en bloemistentape in de juiste kleur mee te bestellen!

Bekijk hier all onze andere corsages en spullen voor jullie bruiloft

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Amélie

Op 28 jun 2021

Bestelling snel en goed ontvangen. Ik had 2 houten visjes besteld voor aan de muur, waarbij het ene visje wat vuil/beschadigd was. Ik liet dit weten en heb meteen, zonder problemen, een nieuwe houten vis verstuurd gekregen. Ik had de mail nog maar gelezen dat ze mij een nieuwe gingen opsturen & diezelfde dag had ik al de houten vis in huis. Service is op dat vlak super!! De producten die zij aanbieden hebben ook een mooie, goedkope prijs. Tevreden!

Esmeralda Sterre

Op 07 jun 2018

Mijn bruidsboeket was zeer geslaagd !

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation