Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Bruidsboeket in Gelderland

Met liefde voor jou uitgezocht

Een bruidsboeket wordt met liefde voor jou uitgezocht en aan je gegeven. Natuurlijk weet de bruidegom niets van je bruidsjurk, dus moet hij zelf bedenken welk bruidsboeket het beste bij jou, je uiterlijk, figuur en lichaamslengte past.

Geen nood, de bloemenspecialist helpt graag met een goed advies. Je mooiste sieraad op je trouwdag is je bruidsboeket.

Bloemendecoratie op je bruiloft
Nog mooier wordt het als je bruidsboeket matcht met de bloemen op je bruiloft! Dat kan, want er is keuze genoeg. Bloemendecoraties zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Naast je bruidsboeket kun je denken aan corsages voor de gasten, een mooi tafelstukje in de trouwzaal en bij de receptie en tafelstukken bij het diner. Vraag de bloemist om advies.  

Bruidsboeket voorbeelden  
Bekende voorbeelden van klassieke bruidsboeketten zijn de druppelvorm, de waterval en de biedermeier. Wil je het moderner, dan kun je bijvoorbeeld kiezen uit de pomander, de halve maan of een stafvormig bruidsboeket. De keuze van de corsage kun je daar dan weer op aanpassen. De bruidegom draagt vaak een grotere versie van de corsage. Dames dragen de corsage naar beneden, links onder het sleutelbeen en heren dragen de corsage naar boven, op de linkerrevers.


lees verder
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation