Welke.nl

De finishing touch voor jouw bruiloft

Je hebt de jurk, je bruidsmeisjes en –jonkers hebben hun perfecte outfit gevonden, de bloemen, de taart en de catering zijn besteld en je hebt ook jouw droomlocatie kunnen vinden. Nu blijven de dingen over die jullie dag extra speciaal maken.

lees verder

Diversen

Laat je inspireren

Wat je favo standje zegt over je huwelijk

De manier waarop je seks hebt, kan veranderen na zoveel jaar huwelijk of samenzijn. In het begin ben je geneigd spannende posities en plekken uit te proberen, later heb je vaker een vluggertje of hou je het bij de missionarispositie. Lees hier wat jullie favo standje zegt over je huwelijk!

Dit zegt je social media-gebruik over je relatie

Hoe vaak en wat je precies post over je relatie kan heel veel zeggen over de kwaliteit van je relatie of huwelijk. Er zijn verschillende opties:

Handig om te weten voordat je gaat trouwen

Een huwelijk is hard werken, trouwen lost niet al je problemen op en het biedt geen garantie voor een gelukkige toekomst. We spraken met enkele inmiddels gescheiden vrouwen over wat zij hadden willen weten voordat ze in het huwelijksbootje stapten.

Uitdagingen – en oplossingen! – voor kersverse ouders

Als getrouwd stel zijn jullie een ijzersterk team, maar vanaf het moment dat jullie samen een gezinnetje willen starten, zal je moeten inzien dat jullie relatie gaat veranderen. Dat is al stap één; erkennen dat je zult moeten werken aan je huwelijk. We bespreken vier grote uitdagingen (en de oplossingen) waar ouders mee kampen. Doe er je voordeel mee!

Hoe voorkom ik sleur in mijn huwelijk?

Elke relatie krijgt op een gegeven moment last van ‘de sleur’: het voelt niet meer nieuw en spannend, je slaat douchen wel eens over en jullie laten scheetjes bij elkaar in de buurt. Terwijl je eerst altijd je uiterste best voor elkaar deed. Wat is er veranderd?

Mensen in open huwelijk hebben betere seks

Een open huwelijk is niet voor iedereen weggelegd, maar het is wetenschappelijk bewezen dat een open huwelijk de relaties die je hebt sterk verbetert in tegenstelling tot één partner en één relatie.

Aan het laden...

End of content

No more pages to load

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation