Welke.nl
Diversen

De finishing touch voor jouw bruiloft

Je hebt de jurk, je bruidsmeisjes en –jonkers hebben hun perfecte outfit gevonden, de bloemen, de taart en de catering zijn besteld en je hebt ook jouw droomlocatie kunnen vinden. Nu blijven de dingen over die jullie dag extra speciaal maken.

lees verder

Diversen

Laat je inspireren

Jouw liefdeshoroscoop van deze week zit vol met liefde!

De liefde heeft weer meer dan genoeg in petto voor je deze week! Benieuwd wat je te wachten staat? Lees dan snel de liefdeshoroscoop van deze week!

Hoe zit het met ouderschapsverlof?

Veel mensen gaan trouwen omdat er een kinderwens is. Maar hoe zit het met ouderschapsverlof? Onlangs ging een nieuwe Europese wet van kracht rondom dit thema.

Dit hondenras past bij jouw sterrenbeeld

Veel stelletjes die gaan samenwonen kiezen er eerst voor om samen een huisdier te nemen. Samen een hond opvoeden kan een hele opgave zijn en vraagt om veel verantwoordelijkheid en discipline. Een soort relatietest, eigenlijk! Ben je er nog niet uit welke hond het beste bij je past? Laat de sterren het je vertellen.

De eerste tekenen van een zwangerschap

Jullie zijn al een hele tijd samen en misschien ook wel getrouwd of willen gaan trouwen en beginnen aan een gezinnetje. Wat zijn de allereerste tekenen van zwangerschap? Die dingetjes waarvan vrouwen achteraf zeggen dat ze die inderdaad hadden, maar niet herkenden? Wij vertellen waar je op kunt letten!

Het is die tijd van de maand… je menstruatie

Uit onderzoek van het Radboud UMC blijkt dat vrouwen per jaar gemiddeld negen dagen minder arbeidsproductief zijn door hun menstruatie. De invloed van deze periode op vrouwen en op de samenleving wordt sterk onderschat, aldus de onderzoekers. Ben daarom extra lief voor je vrouw in die tijd van de maand!

Top 10 seksposities tijdens je huwelijk

Als je lang getrouwd bent, kan de seks op den duur een beetje eentonig worden. Je hebt geen tijd meer voor elkaar en houdt het dus bij vluggertjes of altijd diezelfde ene positie. Dat hoeft echter niet! Deze tien seksposities zijn zo fijn dat ze al snel een onderdeel van jullie seksroutine zullen worden.

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation