Welke.nl
Vrijgezellenfeest

Erop uit met vrienden en vriendinnen

Een vrijgezellenfeest is een leuk gebruik waarbij de aanstaande bruid of bruidegom vlak voor de huwelijksdatum door vrienden, vriendinnen, broers en zussen als verrassing mee wordt uit genomen. Jij weet van niets, maar zij des te meer.

lees verder

Vrijgezellenfeest

Laat je inspireren

Voor- en nadelen van de eeuwige single

Vaak krijgen mensen een ‘aww’ te horen als ze zeggen dat ze al heel lang single zijn, maar wie zegt dat single zijn vervelend is? Er zitten naast enkele nadelen ook heel veel voordelen aan single zijn. Check hier alle voor- en nadelen van single zijn!

Voor welke bridal shower kies jij voor je bruiloft?

Tijdens de bridal shower brengt het bruidje to be samen met haar moeder(s), zussen en vriendinnen een gezellige tijd met elkaar door. In die quality time kun jij als bruid je dierbaren bedanken door ze cadeautjes te geven.

Hoeveel geven we uit aan het vrijgezellenfeest?

Het vrijgezellenfeest, of zoals ze zo mooi in Amerika zeggen: the last fling before the ring. Een dagje uit met vrienden of vriendinnen en allemaal leuke en grappige dingen doen. Wat zo’n vrijgezellenfeest kost hangt af van wat jullie gaan doen en of je ook wilt overnachten. Wij geven je een inzicht in de kosten van het vrijgezellenfeest!

Wat kost een vrijgezellenfeest in de grote stad?

Bij een bruiloft hoort een vrijgezellenfeest, waarbij er allerlei gekke activiteiten worden ondernomen om de bruidegom of bruid voor paal te zetten en samen een leuke tijd te hebben. De bruid of bruidegom betaalt zelf niets aan deze dag, dus welke kosten kunnen de vrienden verwachten?

Een vrijgezellenfeest: tips voor elk seizoen

Wat ga jij doen voor jouw vrijgezellenfeest? Of gaat je beste vriendin trouwen en ben jij diegene die het vrijgezellenfeest gaat organiseren? Met deze tips stel je voor elk seizoen een leuk programma samen.

Vrijgezellenfeest op basis van sterrenbeeld

Nog niet zeker wat het thema van je vrijgezellenfeestje wordt? Of welke activiteiten jullie gaan ondernemen? Kijk eens naar je sterrenbeeld en lees welk knallend feest daar goed bij past. Party on!

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation