Welke.nl

Vrijgezellenfeest op basis van sterrenbeeld

Nog niet zeker wat het thema van je vrijgezellenfeestje wordt? Of welke activiteiten jullie gaan ondernemen? Kijk eens naar je sterrenbeeld en lees welk knallend feest daar goed bij past. Party on!

Vrijgezellig met Ram


Rammen zijn dapper en onafhankelijk, vol met energie en enthousiasme. Een Ram wil graag meedenken met het plannen van het vrijgezellenfeest, want het moet wel persoonlijk zijn. De details zullen specifiek zijn en gaan erg ver. Het thema kan maar zo over de bruid en bruidegom gaan.

Vrijgezellenfeest van Stier


De Stieren onder ons zijn geduldig en hebben veel liefde. Het thema voor het vrijgezellenfeest van een Stier is sowieso erg romantisch en er zullen veel bloemen zijn. Je voelt je direct verliefd als je op dit feestje aankomt.

Tweelingen vrijgezellenfeest


Tweelingen zijn altijd energiek en houden van plezier. Ze skippen vaak oude tradities en gaan voor een thema waarbij je iets kunt leren, bijvoorbeeld een workshop. Ze houden ook van een dag in een spa of een zwembad.

Vrijgezellenfeest Kreeft


Kreeften zijn emotioneel en hebben veel fantasie, dus een vrijgezellenfeest met een sprookjesthema is een perfecte optie. Denk aan een Assepoester-thema met allerlei schattige details, ideaal voor een sprookjesachtig vrijgezellenfeest.

Feestje met Leeuw


Leeuwen zijn creatief en moeten dit kunnen uiten. Tijdens het plannen van hun vrijgezellenfeest denken ze vaak out of the box en bedenken zo allerlei leuke nieuwe ideeën en thema’s. Ze houden niet van de stijfheid van een traditioneel vrijgezellenfeest en zullen er veel aan doen om dit dan ook te vermijden.

Vrijgezellenfeest Maagd


Maagden zijn niet erg gek op veel aandacht, dus in de spotlights staan doen ze liever niet. Het vrijgezellenfeest zal niet heel groots zijn, met een beperkt aantal gasten en een knus samenkomen in plaats van een knallend feest.

Weegschalen gaan voor charme


Het vrijgezellenfeest van de Weegschaal is er eentje met enorm veel charme en romantiek. Hun thema zal erg vrouwelijk zijn en ook flirterig. Denk aan een wijngaard in Toscane, dat idee. Het thema zal wel persoonlijke touches hebben.

Vrijgezellenfeest Schorpioen


Schorpioenen zijn ontzettend gepassioneerd, in hun leven en in de romantiek. Ze zijn ook gevoelig en zullen hun hart volgen in plaats van hun verstand. Ze laten graag hun ego strelen, maar zullen hier niemand bij voor het hoofd stoten.

Vrijgezellenfeest Boogschutter


De Boogschutter is gek op plezier en humor en hun vrijgezellenfeest zal vrolijk en ongecompliceerd zijn. Het thema kan heel verrassend zijn, zoals een sexy lingerie thema, maar ook heel luchtig en licht.

Vrijgezellenfeest Steenbok


Steenbokken zijn vaak een beetje gereserveerd, maar dat betekent niet dat ze geen spetterend feest kunnen organiseren. De Steenbok plant alles strak en ver vooruit, dus verwacht een vrijgezellenfeest dat tot in de puntjes is verzorgd. Het zal het gesprek van de dag zijn.

Vrijgezellenfeest Waterman


Vriendelijk, loyaal en origineel, dat zijn Watermannen. Ze hebben veel sociale connecties en onderhouden deze met het grootste gemak. Het vrijgezellenfeest zal dus aardig groot zijn. Wat het thema betreft is de Waterman duidelijk en precies, ze kunnen zich geen onduidelijkheden permitteren met zoveel mensen om zich heen.

Vrijgezellenfeest Vissen


Vissen houden niet erg van feestjes met cadeautjes en veel gasten. In het middelpunt van de aandacht staan hoeft voor hen ook niet zo. Ze willen graag een subtiel feestje en houden van de verschillende seizoenen van het jaar. Dat kan ook een goed thema zijn voor het feest.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation