De Wartenster, trouwen in het hart van Friesland Buiten of binnen trouwen bij de Wartenster ? Alles is mogelijk

6 beoordelingen Beoordeling plaatsen
De Wartenster, trouwen in het hart van Friesland Vraag informatie aan
Midsbuorren 7
9003 LB Warten

Buiten of binnen trouwen bij de Wartenster?

In Nederland is het altijd afwachten wat het weer doet. Zo kun je soms in oktober nog prima buitenzitten, terwijl in juli de regen met bakken uit de hemel komt. Daar houden we bij De Wartenster rekening mee. Zowel binnen als buiten trouwen behoort tot de mogelijkheden en als het nodig en gewenst is, kunnen we heel snel schakelen om jullie bruiloft tóch buiten, of toch juist binnen plaats te laten vinden. Buiten kun je bijvoorbeeld in de tuin trouwen, maar ook in de open hooischuur. Dat levert gegarandeerd mooie plaatjes op! Binnen hebben we verschillende sfeervolle ruimtes waar zowel een groot als klein gezelschap getuige kan zijn van jullie ja-woord. Kom gerust eens langs om deze ruimtes te bekijken om zo een indruk op te doen van de locatie.

Trouwen in de natuur

Activiteitenboerderij De Wartenster ligt midden tussen de weilanden, aan de rand van het Nationaal Park De Alde Feanen. Tijdens je ceremonie is de kans groot dat er ergens een ooievaar voorbij vliegt, want die komen veel in dit gebied voor (als daar gaan grappen over gemaakt gaan worden dan weten wij het ook niet meer!).

 Trouwfeest of receptie in de Activiteitenboerderij

 Ben je op zoek naar een sfeervolle locatie om jullie trouwfeest te vieren? Wij hebben verschillende zalen beschikbaar waar zowel kleinere als grotere gezelschappen terecht kunnen voor een receptie, of juist voor een groots knalfeest dat tot in de late uurtjes duurt. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen.

 Trouwen compleet naar jullie wens

 Jullie trouwfeest stellen we samen met jullie geheel naar wens samen. In overleg is er van alles mogelijk. Zo kun je zelf een band of muzikant regelen, maar je mag het ook aan ons overlaten. Heb je een gastenboek? Of vind je een videozuil waar je gasten een korte boodschap voor je achter kunnen laten een leuker idee? We overleggen van tevoren over jullie wensen en bieden daarop een passende offerte.

 Vrijgezellenfeest

 Natuurlijk kun je ook bij Activiteitenboerderij De Wartenster terecht voor een vrijgezellenfeest. Indoorpaintball, een barbecue op het water of juist iets heel anders; laat je inspireren door de vele mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest op deze pagina.

 Friesland

 Activiteitenboerderij De Wartenster is gevestigd in het hart van Friesland. De Wartenster vind je nabij het pittoreske dorp Warten. Warten is gelegen aan de rand van Nationaal Park De Alde Feanen, een prachtig natuurgebied. Warten ligt op een steenworp afstand van Leeuwarden.

Meer lezen over de Wartenster ?  Bekijk de advertorial

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Esther en Jacob

Op 05 dec 2019

Eind augustus zijn wij getrouwd in het pittoreske kerkje van Swichum, waarna we met een praam naar De Wartenster zijn gevaren. Aldaar hebben we genoten van een voortreffelijk diner en daarna hebben we een geweldig feest gehad. Jacob en zijn vrouw hebben ons een prachtige, onvergetelijke trouwdag bezorgd! Alles was tot in de puntjes verzorgd en ook de communicatie tussen de kerk, De Wartenster, de bakker voor de bruidstaart en de bloemist liep uitstekend! Iedereen was goed op elkaar ingesteld. Zeker een aanrader!

Aniek Veenstra

Op 27 oct 2019

Een paar weken geleden zijn wij hier getrouwd en hebben we 's avonds ook een mooi feest gegeven. De locatie is echt prachtig, heeft weinig aankleding nodig omdat het van zichzelf al heel sfeervol is. Het eten was zeer goed verzorgd en de gasten waren zeer te spreken over het eten. Het personeel en de eigenaren zijn heel vriendelijk. Zeker aan te raden!

Annemarie en Edwin

Op 08 oct 2019

22-04-2016 Zijn wij getrouwd in onze gemeente en door gereden naar het mooie plaatsje in warten Hier op activiteiten boerderij de wartenster hebben wij het heel erg naar ons zin gehad alles super goed geregeld, lief personeel heerlijk eten en drinken Zij hebben ons dag compleet gemaakt

Rienkje

Op 08 oct 2019

Wij hebben in een ontspannen sfeer kunnen genieten van een heerlijk diner, en een prachtig feest. Niets was te veel gevraagd, zelfs tafels/stoelen etc. zijn op een andere locatie gebracht, zodat wij hier gebruik van konden maken. Alles is volgens afspraak verlopen. Wij hebben ons op de dag zelf geen zorgen hoeven maken, alles was keurig verzorgd. Van onze gasten kregen wij veel complimenten over deze locatie.

Louise

Op 06 nov 2018

We hebben zowel met de mannen, als de vrouwen een super mooi vrijgezellenfeest gehad. Bij de mannen was het alleen jammer dat de schipper niet wist wat de bedoeling was (die vroeg aan de mannen waar ze heen moesten terwijl die het hele gebied niet kennen) en bij de vrouwen waren de hapjes afgekocht, wat twee schaaltjes nootjes bleken te zijn (erg dure nootjes dus). Maar de boottocht en de activiteiten waren ontzettend leuk en zeker het aanraden waard!

Esther

Op 11 oct 2018

Het is al even geleden 2,5 jaar dat wij onze bruiloft hier vierde. Maar de familie heeft het er nog dikwijls over hoe goed alles verzorgd was en hoe rustig en mooi de omgeving is. En wij? Wij hebben ons nergens zorgen om hoeven maken en een prachtige dag gehad.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation