Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Mixed friends vrijgezellenfeest

Bij een geplande bruiloft hoort natuurlijk het vrijgezellenfeest voor zowel bruid als bruidegom, maar waarom zou je deze feestjes apart van elkaar vieren? Een mixed vrijgezellenfeest is misschien zelfs wel leuker! En wie weet welke relaties eruit voortvloeien...

Vrijgezellenfeest mannen en vrouwen samen

Officieel vier je op een vrijgezellenfeest de laatste keer dat je ‘vrijgezel’ bent, al ben je dat natuurlijk al een poos niet meer als je gaat trouwen. Je viert de laatste momenten voordat je je gaat settelen met je beste vrienden of vriendinnen. Het wordt echter populairder om de vrijgezellenfeesten van bruid en bruidegom samen te smelten. Op die manier kennen de vrienden elkaar beter op de bruiloft en daardoor wordt het een stuk gezelliger. Wie weet ontwikkelen er een paar nieuwe liefdes, dat is toch helemaal romantisch!

Avondje stappen met z’n allen

We hebben vast en zeker allemaal eens meegemaakt dat een avondje stappen grote veranderingen teweeg kan brengen. Je ontmoet je grote liefde, je koppelt twee vrienden aan elkaar of je beseft wie je echte vrienden zijn. Op zulke gezellige avonden gebeuren vaak goede dingen. Tijdens jullie vrijgezellenfeest kan dat ook gebeuren tussen vrienden van jullie. Jullie gaan samen sportief paintballen of karten, een lekker hapje eten en sluiten af met een drankje in een club. Aan het einde van de dag lig jij met je aanstaande in bed na te genieten, terwijl een paar van jullie vrienden misschien wel met vlinders in hun buik de slaap niet kunnen vatten!

Ontstaan van nieuwe relaties

Hoewel het op een bruiloft vaak gezellig laat wordt en de bruidsjonkers en bruidsmeisjes dichter bij elkaar komen, is het fijn om elkaar al te kennen voordat de grote dag aanbreekt. Jullie vrienden en vriendinnen zijn al met elkaar verbonden en hoeven niet opnieuw kennis te maken. Het is tenslotte leuker om een vriend weer te zien en daarmee een geweldige dag te beleven. Love is in the air!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation