Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Fier Koffie & Thee Fier – Proef onze trots!

5 (10 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan

Fier is een ervaren onderneming met een passie voor zeer goede, verse koffie en thee. Deze passie willen wij graag met u, op locatie, delen. Wij werken door het hele land. 

De locatie kan uw eigen evenement zijn, maar ook een braderie, jaarmarkt of fair.

Daarnaast behoort ook catering op een bruiloft of ander feest tot de mogelijkheden.

De koffie en thee wordt geregeld. Nu zouden jullie graag nóg meer willen. We hebben nog verschillende aanvullingen. Denk hierbij aan:

Ijskoffie van ZUZ

Onze limonade/snoepbar

Likeurtjes met slagroom

Gabakjes en plaatkoek

Kleine hartige/zoete hapjes

Buitenlandse koffies

De koffie en thee worden door een professionele barista bereid in een Italiaanse Piaggio Ape.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, like dan mijn Facebook- & Instagram pagina.

Workshops

Ben je gek op koffie? Maak je thuis al lekkere koffies, cappuccino’s en latte’s, maar wil je nu ook weleens iets anders leren (kennen)? Daar gaan we mee aan de slag!

In een workshop van Fier koffie en thee leer je verschillende koffies maken, kennen en drinken. Een geweldig leuke ervaring.

Niets origineels voor een vrijgezellenfeest? Geen leuke ideeën voor een bedrijfsfeestje? Je verjaardag ‘opleuken’?

Samen met Fier koffie en thee kun je kiezen voor een gezellige en leerzame baristaworkshop met of zonder buitenlandse koffies. Of wil je aan de slag met speciale koffies aan de hand van verschillende zetmethoden.

Een workshop kan op eigen locatie gegeven worden. Dit kan zijn vanuit onze mobiele espressobar of ons koffiebarretje die ook een huiskamer ingereden kan worden.

Bekijk website
+10 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Esther

Op 13 jun 2022

Kitty heeft koffie geschonken op onze bruiloft. Koffie is erg lekker en Kitty is een zeer enthousiaste en vriendelijke vrouw. Bedankt!

Sjak

Op 13 jun 2022

FIER heeft op onze bruiloft de koffie/thee verzorgd. Ondanks dat wij erg last minute waren, was alles zo geregeld. Het contact was erg leuk en prettig. Op de avond zelf vonden ze lekker hun eigen weg. De drankjes waren heerlijk en onze gasten waren er ook erg over te spreken. Aanrader dus!

Francis

Op 13 jun 2022

Topkoffie van een enthousiaste barista! Na een heerlijk diner heeft Kitty van Fier Koffie en Thee voor onze 50 gasten gezorgd voor een heerlijke koffie of thee. Ze deed dat met heel veel vakkundigheid en enthousiasme. Een extra smakelijke en vrolijke noot tijdens mijn verjaardagsfeest!

T.S.

Op 13 jun 2022

Uitblinkers in koffie en meer.... Op de trouwdag van onze zoon de koffie laten verzorgen door Fier!! Zoveel soorten koffie en thee!! Hebben echt plezier in hun werk en weet iedereen enthousiast te maken, een gezellig praatje erbij, hun kennis en liefde voor t vak stralen ze uit!! AANRADER!! Ook hadden wij de Tasty-tuk via Fier, een hele lekkere verrassing voor iedereen die van tosti's houdt en eens wat anders wilt!! Wederom een mooie aanrader.

Rene

Op 07 may 2020

Wow! Wat een heerlijke koffie. Ik heb er 2 mogen proeven. de bekerjes die ze gebruiken drinken fijn. Super vriendelijk geholpen. Alles zag er schoon en verzorgt uit. Geschikt voor feesten en partijen. Ik zou hier elke dag wel koffie willen drinken. Fier ga zo door en hoop jullie snel weer te zien!

Maaike

Op 07 may 2020

De Hi! Tea was geweldig! Heel feestelijk, lekker en met een enthousiaste gastvrouw. Wij hebben genoten!

Daniel

Op 07 may 2020

Wat een toppers zijn jullie! Onvergetelijke koffie op een onvergetelijke dag!

Annerieke

Op 06 may 2019

Wat een geweldige aanvulling waren jullie op ons feest met jullie Piaggio Ape. Wij en onze gasten hebben super genoten van jullie uitmuntende koffie, die zeer professioneel werd bereid en van een zeer hoge kwaliteit is. De persoonlijke aandacht en uitleg door de leuke barista bij de bereiding van elk kopje koffie werd zeer gewaardeerd.

Lieke

Op 06 may 2019

Fier Koffie&Thee is een bedrijf met passie voor hun vak. Ze schenken heerlijke koffie en thee. Het is elke keer weer een genot als ze op één van onze bruiloften of evenementen staan. Zeker een aanrader, het maakt het ontvangst of de koffiemomenten helemaal compleet.

Lenie

Op 06 may 2019

Een kop koffie bij Fier is overheerlijk. Wanneer ik de Piaggio zie staan bij een evenement kan ik er niet voorbij lopen. Genieten!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation