Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Een beach party als vrijgezellenfeest!

Bij een vrijgezellenfeest komen vaak een aantal standaard activiteiten aan bod: drinken, lachen, gezelligheid en vaak ook grappen en grollen. En ondeugende dingen, natuurlijk. Een fenomeen dat steeds populairder wordt, is de beach party als vrijgezellenfeest. Een heel weekend lang lekker feesten op het strand!

Met je vriendinnen een weekend beach party

In je eentje is het natuurlijk niks aan, dus je neemt een heel stel vriendinnen mee en gaan met die banaan! Een beach party kun je natuurlijk op één van de stranden in Nederland houden, maar helemaal speciaal zou het natuurlijk zijn als je op een tropisch strand staat te feesten.


Lees ook Een vrijgezellenfeest voor vrouwen! Welke stad zet jij op stelten?


Lekkere drankjes, zon, zee en strand!

Het zal hoe dan ook een ervaring zijn om nooit te vergeten: actie, adrenaline, ontspanning, gezelligheid, lekkere drankjes, zon, zee en strand! Wat wil een mens nog meer?


Lees ook Vrijgezellenfeest? Wine & dine met je bruiloftsvriendinnen


Zelf het feestje samenstellen

Een beach party loopt eigenlijk vanzelf wel los, maar je kunt natuurlijk ook een vullend programma plannen. Sommige bedrijven bieden ook programma’s die al zijn ingesteld op een vrijgezellenfeest op het strand. Daar hoort dan vaak ook een speciaal (en voordeliger) arrangement bij. Denk aan blokarten, hight tea, golfsurfen, varen en kiten. Of je zakt natuurlijk lekker weg in je strandstoel, met de zon op je bolletje en een cocktail in je hand…


Lees ook Dagje wellness als vrijgezellenfeest... heerlijk!Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation