Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Stoer vrijgezellenfeest mannen

Het vrijgezellenfeest voor mannen is al eeuwen een begrip. Wat doen mannen op zo’n vrijgezellenfeest? Meestal wordt het een kroegentocht in rare kleding of een bezoekje aan een striptent. Of natuurlijk een combinatie van beide. Maar er zijn ook genoeg andere leuke ideeën voor een vrijgezellenfeest voor mannen! Want die biertocht en een stripclub zijn wel leuk, maar ook een beetje afgezaagd.

Spanning en sensatie

Mannen houden van mooie vrouwen, bier drinken en stoere dingen. Zit ik in de buurt? Bier drinken en stoere dingen doen gaan niet altijd samen, maar tijdens een vrijgezellenfeest voor mannen kun je natuurlijk wel eerst het ene doen en afsluiten met het ander. Denk bijvoorbeeld aan karten, buggy rijden of met een raceauto op het circuit racen.


Lees ook Vrijgezellenfeest? Deze activiteiten zijn populair bij de mannen


Driftlessen zijn ook erg gaaf! Het buggy rijden gaat met gemiddeld zeventig kilometer per uur. Best hard voor een open karretje. Voor een vrijgezellenfeest voor mannen met meer nostalgie kun je ook kiezen voor een rally met oude Kevers, Volkswagen busjes of natuurlijk de eeuwenoude Solex. Pure herinneringen! Een dergelijke tocht staat garant voor een hoop lol en leuke herinneringen ophalen met je vrienden.

Waaghalzen

Voor de echte waaghalzen onder de mannen kan ook een dagje strand worden geregeld. Een dag strand? Dat klinkt toch niet spannend? Ze gaan ook niet lopen zonnebaden, maar super stoere activiteiten doen zoals blokarten, powerkiten en kitesurfen. Wie durft? Een vrijgezellenfeest voor mannen met veel pit en lef. Geen strandmens? Dan kun je ook het bos bezoeken. Outdoor paintball met een stevig diner na de tijd.


Lees ook De beste vrijgezellenfeestideeën voor mannen


Je kunt je vrijgezellenfeest voor mannen invullen zoals je zelf wilt. Kies je voor de ouderwetse kroegentocht in één van de grote steden van Nederland of ga je voor een avontuurlijke optie zoals bovengenoemd? Raadpleeg de professionals op onze website voor een echte vrijgezellenavond voor mannen!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation